Bewust de maand in - lunch
MA 03 juni | 12.00-14.00 uur | Leiden

Deelname is kosteloos |


"Mijn naam is Mariëtte Burm. Ik ben zelfstandig ondernemer in de muziek. Als muziektherapeute werk ik met mensen met dementie in zorginstellingen. Samen zingen en muziek maken brengt een veilige en warme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van de bewoners. Muziek als sleutel tot contact. Voor even de ziekte vergeten en positief bekrachtigen wat nog wel kan!  

In mijn praktijk De Lierelei in Leiderdorp heb ik een zangkring en geef ik lierlessen. Graag neem ik je mee in mijn laagdrempelige aanpak. Ik hoop je te zien op 3 juni. 

Hartelijke groet."

Informatie + Aanmelden »

Volgt nog

Leiden


Foto 1 Klik om te vergroten

Acupunctuur Alexander Techniek Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden