Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Dans & Yogadag Embodying Shakti
ZA 30 maart | 10.30-18.00 uur | Leiden

70,00


Op deze verdiepingsdag nemen we je mee in het ervaren van pure creatiekracht, ofwel Shakti. De kracht die ons innerlijk roept om te worden wie we werkelijk zijn en ons potentieel volledig te leven.

We doen dit met een unieke combinatie van Yoga en Dans, die elkaar op een organische manier versterken en bekrachtigen. Het thema van deze dag is innerlijke kracht, vrijheid en wedergeboorte. We gebruiken hiervoor het verhaal van de yoga/tantra godinnen Durga en Kali uit de Indiase mythologie.

In de ochtend gaan we dit verhaal op een meer dynamische manier ervaren en beleven. In de middag nemen we deze energie dieper mee naar binnen, om het nog meer in zachtheid en stilte te integreren. Wat ruimte geeft voor een nieuw begin.

Durga is de ‘krijger-moeder’, die opstaat voor gerechtigheid en vrijheid. Zij beschermt het hart tegen gevaar van buiten en van binnen, zoals ondermijnende gedachten en patronen. Zij komt je redden wanneer niets of niemand anders dat nog kan. Kali is de ‘black one’, de kracht die de dood aan durft te kijken, de ultieme kracht van destructie in dienst van het licht. Zij komt uit het derde oog van Durga tevoorschijn om je te leiden naar je ware innerlijke vrijheid.

Informatie + Aanmelden » Move in essence Dans - Adem - Meditatie | Mati Engwerda

www.moveinessence.com

Leiden
Maresingel 19
Leiden

Mati Engwerda
06-50930560
mati AT moveninessence DOT nl