Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Focus on your Self - vakantieweek met mindfulness, milde yoga, natuur, in de Franse Morvan
ZO 27 oktober | 17.00-10.00 uur | Roussillon-en-morvan (frankrijk)

27 oktober 2019 t/m 02 november 2019 |
895,00 | De cursus ‘Aandacht voor jezelf’ - 6 overnachtingen - bad- /bedlinnen - gebruik van de faciliteiten


Ren jij jezelf in het dagelijks leven vaak voorbij? Verlies je daarbij weleens het contact met je eigen voeten op de grond? Er is zoveel dat onze aandacht vraagt: werk, familie, vrienden, lastige én leuke dingen. Aandacht voor onszelf schiet er dan vaak bij in. Heb je behoefte aan meer rust en overzicht? zoek je meer focus en richting? Wil je je grenzen beter leren kennen en bewaken? Bewuster keuzes maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een week aandacht voor jezelf jou brengt?In het 

Kies dan voor de cursusweek Aandacht voor jezelf in een streek waarin stilte en ruimte nog vanzelfsprekend zijn. In het naseizoen.

Josée Boijens is een ervaren trainer, coach én liefhebber van ongerept Frankrijk. Ingrediënten: mindfulness (bewust aanwezig zijn van moment tot moment), toegankelijke yogaoefeningen, natuur, bewuste communicatie, omgaan met stress, bewust keuzes maken. En: wat neem je mee naar je leven thuis? 

De rust en het comfort van onze verblijfplaats bieden ons letterlijk en figuurlijk een adempauze. Ervaring met mindfulness, yoga en/of meditatie is niet noodzakelijk, nieuwsgierigheid naar jezelf staat voorop. Ben je meer ervaren? dit is jouw kans voor verdieping.

Kennismakingsdiner op zondag. Maandag t/m vrijdag cursus  van 9.30-12.30. Je hebt ruimschoots de tijd om te ontspannen, de cursus te laten bezinken of de omgeving te verkennen. En we genieten van met aandacht bereide maaltijden!

Wat breng je mee? Gemakkelijk zittende kleding in laagjes, wandelschoenen, eventueel meditatiekussentje/-bankje. Yogamatten en cursusmateriaal worden ter plekke verstrekt.

Wil je meer weten over de plek?

chateaudupommoy/arrangementen/aandacht-voor-jezelf/

Informatie + Aanmelden » entr'actes training - coaching - advies | Josée Boijens

www.entractes.nl
Bekijk Facebook event

Château du Pommoy
10, Rue des Meillerants
75150 Roussillon-en-morvan (frankrijk)

Josée Boijens
0031 6 23517606
info AT entractes DOT nl