Bewust Leiden Lunch
VR 01 juni | 12.00-14.00 uur | Leiden

0,00


KLEURBEKENNEN-

Wil jij met plezier in het leven staan? Het leven leven zoals jij dat wilt? Dus niet het leven van een ander, maar dat van jou? Dan is het handig om te weten wie jíj bent, waar jij gelukkig van wordt.

Kom kennismaken met Claudia Wondergem van Kleurvol Leven tijdens de Bewust Leiden Lunch op vrijdag 1 juni. Zij laat je een kijkje nemen in de wondere wereld en taal van kleur! Laat de kleuren voor je spreken, kom kleur bekennen ;-).      

Breng je eigen lunch mee, dan zorgt Claudia voor koffie en lekkere kleurenthee!
 

Meer Informatie + Aanmelden


info AT bewustleiden DOT nl

De Plek, Kanaalpark, Kanaalpark 157, Leiden


Bewust Leiden

Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden