Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Start nieuwe introductiegroep Biodanza
MA 13 januari | 20.00-21.30 uur | Oegstgeest

13 januari 2020 t/m 16 december 2020 | Elke maandagavond met uitzondering van de vakanties. Inloop vanaf 19.45 uur.
10,00 | Een proefles is € 10. Een introductiekaart voor drie lessen is € 25. Een kaart voor 10 lessen is € 1


Op 13 januari 2020 start een nieuwe introductiegroep Biodanza. De groep is bedoeld voor geinteresseerden die weinig of geen ervaring hebben met Biodanza, maar staat ook open voor ervaren dansers. We dansen wekelijks op de maandagavond in het Cultuurhuis De Paulus in Oegstgeest. 

Door Biodanza ontwikkel je meer vitaliteit, gezondheid, levensplezier, affectief vermogen en creativiteit. Het brengt je meer in contact met je eigen kern. Biodanza stimuleert jouw potentie. En het is vooral erg leuk en fijn om te doen! De herkomst van Biodanza ligt in Zuid-Amerika. De positieve effecten van deze methode zijn wetenschappelijk bewezen. In de wekelijkse groep krijg je voor elke oefening een bepaalde opdracht. Je danst op allerlei soorten muziek. Er zijn geen vaste danspasjes. De ene dans doe je alleen, een volgende met z’n tweeën of met de hele groep. Afwisselend actief en rustig. Soms makkelijk, soms uitdagend, maar iedereen kan het en altijd op jouw eigen manier. Tijdens het dansen praat je niet met elkaar. Dit is om meer in de beleving te komen en dichter bij je gevoel. 

Voor deelname aan Biodanza hoef je niet te kunnen dansen: de groep staat open voor iedereen en voor alle leeftijden. Je bent van harte welkom voor een proefles. 

Warme groet, Leonoor Pronk

Informatie + Aanmelden » Leonoor Pronk, Lichaamsgerichte psychotherapie en Biodanza | Leonoor Pronk

Cultuurhuis De Paulus
Warmonderweg 2
2341 KV Oegstgeest

Leonoor Pronk
0715136750/0648921803
info AT leonoorpronk DOT nl

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!