Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

HSP congres in Ede! Meld je nu aan met 10% korting
VR 09 november | 09.30-18.00 uur | Ede

Inloop vanaf 9.15 uur
227,00 | Ga naar de website van het HSP Congres en bestel je kaarten met 10% korting met de code AWS160.


Wat extra info over het HSP Congres:
Het jaarlijks terugkerende HSP Congres slaat een brug tussen wetenschap en praktijk met als doel de kracht en eigenschappen van hoogsensitiviteit op de kaart te zetten zodat HSP talent meer waarde kan toevoegen aan onze maatschappij. De gevolgen van gemis aan informatie over HSP en verkeerde toepassing van de oplossingen in de werkvormen met HSP'ers zijn groot, voor het bedrijfsleven, voor het onderwijs en de zorgsector. Op de podium staan diverse gerespecteerde internationale sprekers uit de wetenschap, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven met hun visie, ervaring en de meest recente onderzoeksresultaten omtrent hoogsensitiviteit. Daarnaast gaan 12 experts, workshops op de praktische toepassing toespitsen en de ervaringen delen uit hedendaagse situaties.

Ga naar de website van het HSP Congres en bestel je kaarten met 10% korting met de code AWS160

LET OP: tot 01-10 zijn de tickets 227,- incl. btw, lunch en borrel. Per 01 oktober stijgen de tickets elke week met 10 euro.

Ik ben zelf uitgenodigd om de workshop 'Werk en zelfmanagement' te verzorgen.

Verder vind je o.a. een tafelgesprek o.l.v. HSP specialisten met gastsprekers en wetenschappers en professionals/ practitioners rond intrigerende vragen over hoogsensitiviteit, de inspiratiemarkt en de workshop carrousel. Ennatuurlijkde prijsuitreiking 'HSP Professional van het Jaar' en een gezellige afsluiting  met borrel.

Informatie + Aanmelden » CoCreate | Anke Weber Smit

hspcongres.nl
Bekijk Facebook event

Congrescentrum De Reehorst, Ede/ Wageningen
Bennekomseweg 24
Ede

Anke Weber Smit
06 53667256/06 53667256
info AT ankewebersmit DOT com

Meer agenda van CoCreate