Retraite Body, mind en spirit
MA 06 juli | 14.00-14.30 uur | Landgoed Petite Somme bij Septon- Durby

06 juli 2020 t/m 08 juli 2020 |
375,00 | Inclusief: overnachting, maaltijden en workshops


14 t/m 16 juni 2019

Drie dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen

ism Janna Hopman, twee ervaren spirituele coachen, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je body, mind en spirit.

Ria Regnery: Chi Body work

Zij werkt met chi kung, tao yoga en klank. Aanwezig zijn, presence is belangrijker dan de uiterlijke vorm in haar lessen. De oefeningen verbinden je met je lichaam, je leert te luisteren en je open te stellen voor dat  wat er is. (je zintuiglijke sensaties, je gedachten, je gevoelens zonder voorwaarden en zonder oordeel). Dit geeft je lichaam de mogelijkheid zich af te stemmen op je systeem (je essentie), zodat er op een organische manier een nieuwe ordening kan ontstaan in verbinding met je essentie/ziel. “herontdek je lichaam, hervind je ziel” Deepak Chopra.

Janna Hopman: Channel bewustzijns coach, multi dimensionaal healer.

Meditatie, healing, activatie, transformatie in het geactiveerde portaal van de Starcouncils of light en de Engelen en de Geascendeerde Meesters.

De retraite start op vrijdag middag 6 juli. Aankomst 14.00u. Het programma begint om 15.00u. De workshops worden gegeven in de grote zaal maar omdat het zomer is zullen we ook regelmatig buiten oefenen. Naast het  programma aanbod is er ook vrije tijd om te mediteren of van de prachtige omgeving te genieten. We sluiten het weekend af op zondag middag 8 juli 14.30u.

Informatie + Aanmelden » Praktijk voor zelfontwikkeling | Ria Regnery

www.ria-regnery.nl

Landgoed Petite Somme bij Septon-Durbuy

Landgoed Petite Somme bij Septon- Durby

Ria Regnery
071 5130768/0630595320
info AT ria-regnery DOT nl

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!