Retraite Body, mind en spirit
MA 06 juli | 14.00-14.30 uur | Landgoed Petite Somme bij Septon- Durby

06 juli 2020 t/m 08 juli 2020 |
375,00 | Inclusief: overnachting, maaltijden en workshops


6 juli t/m 8 juli 2020

Drie dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen ism Janna Hopman.

Wij zijn twee ervaren spirituele coachen, die samen vanuit onze eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je body, mind en spirit.

Ria Regnery: Chi body work  (chi kung, tao yoga en klank). Aanwezig zijn, presence,  innerlijke beleving  is belangrijker dan de uiterlijke vorm in haar lessen. De oefeningen verbinden je met je lichaam en bevorderen de doorstroming van je energie.  Je leert te luisteren en je open te stellen voor dat wat er is. (je zintuiglijke sensaties, je gedachten, je gevoelens zonder voorwaarden en zonder oordeel). Op weg naar innerlijke harmonie. Kijk voor meer informatie hierover op ria-regnery

Janna Hopman: Channel bewustzijns coach, multi dimensionaal healer.

Meditatie, healing, activatie, transformatie in het geactiveerde portaal van de Starcouncils of light en de Engelen en de Geascendeerde Meesters.

De retraite start op maandag middag 6 juli. Aankomst 14.00u. Het programma begint om 15.00u. De workshops worden gegeven in de grote zaal maar omdat het zomer is zullen we ook regelmatig buiten oefenen. Naast het  programma aanbod is er ook vrije tijd om te mediteren of van de prachtige omgeving te genieten. We sluiten het weekend af op Woensdag middag 8 juli 14.30u.

Informatie + Aanmelden » Praktijk voor zelfontwikkeling | Ria Regnery

www.ria-regnery.nl

Landgoed Petite Somme bij Septon-Durbuy

Landgoed Petite Somme bij Septon- Durby

Ria Regnery
071 5130768/0630595320
info AT ria-regnery DOT nl

Meer agenda van Praktijk voor zelfontwikkeling

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!