Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Hartecirkel
DO 28 mei | 16.00-17.00 uur | Online

In april en mei: Elke maandag van 09.00-10.00 en elke donderdag van 16.00-17.00
Deelname is kosteloos |


Welkom in onze Hartecirkel

Wij maken graag ruimte voor jou om je verhaal te delen in een sfeer van aandacht vanuit het hart.

In Leiden vormen wij als coaches, therapeuten, lichaamswerkers, andere gezondheids- en leefstijldeskundigen het Bewust Leiden netwerk. Ons werk bestaat veelal uit 1 op 1 sessies of werk met groepen. Ons vak kunnen we nu niet op de vertrouwde manier uitoefenen. Maar wat we wel kunnen is er zijn en luisteren. Wij zetten ons in deze bijzondere tijd graag op die manier extra in voor jou.

We doen dat met een Hartecirkel. Hierin bieden we jou de ruimte om met anderen te delen hoe het met je gaat. In de Hartecirkel deel je wat er op dat moment in je leeft. De essentie is dat je contact maakt met je persoonlijke ervaring; hoe jij geraakt wordt door wat er gaande is in de wereld en in jouw leven. Wat je krijgt is oprechte aandacht; de meest bekrachtigende bevestiging die je kunt krijgen. We reageren niet op elkaar, geen adviezen of tips. Alleen luisteren.

Meestal zit je tijdens een Hartecirkel ook letterlijk in een cirkel maar nu doen we dat natuurlijk online. Vanzelfsprekend gelden hier regels van vertrouwelijkheid en veiligheid. Alles wat gedeeld wordt blijft binnen de Hartecirkel.
Na de cirkel laat je de informatie als het ware weer achter je. Het aangeraakt zijn door de aandacht en de woorden van de anderen neem je met je mee; je kunt het zien als voeding voor hart en ziel.

We houden tot 30 april twee Hartecirkels per week: op maandagen van 9.00 tot 10.00 uur en op donderdagen van 16.00 tot 17.00 uur. Daarna kijken we of we het eventueel verlengen.

Twee hosts vanuit Bewust Leiden zullen de cirkel vormgeven.

Alles wat je hoeft doen is een mailtje sturen naar info@bewustleiden.nl en je krijgt een linkje en uitleg zodat je kunt deelnemen.

Informatie + Aanmelden »Online


Meer agenda van Bewust Leiden

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verlies- en rouwbegeleiding Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!