Onze droom

Wat we voor ons zien

 

​Een bezield netwerk en overzicht voor bewust, duurzaam en gezond leven

met plek voor inspirerende ontmoetingen rondom thema's en kernwaarden die over jouw en ons "waarom" gaan.

* online op het digitale platform

* offline bij diverse netwerk bijeenkomsten 

Inspiratie

Vanuit onze eigen ervaring delen wij graag met anderen welke rijkdom er achter bewustwording schuil gaat. En nodigen de ander uit daar ook zijn/haar wijsheid in te delen. 

Aandacht

Wij werken met veel persoonlijke aandacht. De kracht van "er zijn" laten samen gaan met de kracht van "in actie komen" is de uitdaging die wij van harte aannemen. 

Puur

Wij vinden het belangrijk om voor iemand van betekenis te zijn. Wij willen mensen echt begeleiden en kiezen er daarom ook voor om mensen altijd de weg te wijzen naar degene die hen het beste kan ondersteunen.

Verbindend

Vanuit onderlinge samenwerking ontstaan er waardevolle ontmoetingen. Daarom stimuleren wij elkaar om verbindingen te leggen.

Wij vinden dit belangrijk en denken dat dat bij zou kunnen dragen aan een prettiger leven. Wij zijn dan ook heel enthousiast over netwerk Bewust Leiden en hopen dat jij dat ook bent. Want door te delen kunnen wij vermenigvuldigen en daarmee kunnen we het verschil gaan maken!

Van harte welkom!

Lees meer over wat we doen

 

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!