Do-in Yoga | Leiden

Do-in Yoga komt oorspronkelijk uit het oosten maar is inmiddels steeds bekender aan het worden in Nederland. Deze yoga laat je helemaal jezelf zijn. De oefeningen zijn aards en leuk om te doen. Welkom! Do-in is er ook voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Over Merel Van Giffen | Leiden

In 2009 studeerde ik af als shiatsu therapeut aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu (NSKS). Naast mijn passies aikido en shiatsu ben ik sinds 2001 ook actief met yoga: o.a. power yoga, hatha, vinyasa, ashtanga, do-in yoga en boxing yoga. Zelf geef ik les in Do-in yoga, dit vond ik altijd het leukste onderdeel tijdens mijn opleiding aan de NSKS. Waarom Do-in yoga? Dit is voor mij de vorm van yoga die mij het meeste raakt: het geeft rust, inzicht, interne kracht en balans. Het mag ook speels zijn. Als er tijdens de les eventjes gepraat wordt of als er interactie is dan moedig ik dat soms aan. Ook parner-Do-in, het samen strekken in een houding, verwerk ik soms in mijn lessen. Samen met Qi-gong (ademhalingsoefeningen) en meditatie is het plaatje compleet.

Kinderyoga (Do-in) heeft in 2018 mijn focus. Ik vind het belangrijk dat kinderen volledig zichzelf mogen zijn en ook in contact staan met hun lijf en emoties. Waarin ik mij onderscheid? Door Do-in aan te bieden. Hier komen ook de 5 elementen in terug vanuit de Chinese en Japanse filosofie. Kinderen vinden dit leuk en maken het zich al snel eigen. Aan de hand van speelse oefeningen zorg ik ervoor dat kinderen deze vorm van yoga kunnen aanleren en begrijpen.

Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden