Yogacentrum De LIndewei | Leiden

Yogacentrum De LIndewei

  • Yoga
  • Praktijk
  • Bewustzijns Activiteiten
  • Young Adults Community.

Yoga:

Op alle weekdagen kan je terecht voor Yoga of Do-in. Meerdere docenten en stijlen. Wij zijn dol op Kundalini Yoga (Tjebbe Westendorp, Chiara v.d. Berg) en daarin is dan ook een ruim aanbod met regelmatig bijzondere yogaworkshops. Ook is er Hatha Yoga (Jerry Linnemeier), Vinsaya Flow (Erwin Anemaat) en Do-In (Kitty Hemmer.

Praktijk:

 

* Spirituele Therapie / Energie Reading & Healing (Tjebbe Westendorp)

 

* Yoga coaching voor Young Adults (Chiara van den Berg)

* Acupunctuur (Praktijk Itchi-Go van John Jaarsveld).

Bewustzijn:  Cursussen door meerder docenten.

* Mindfulness (Remy van Gelder)

* Geweldloze Communicatie (Bart Landstra)

* Familie Opstellingen (Nelly Schut-Bal).

Young Adults Community:

Yoga voor studenten en jong volwassenen,  cursussen persoonlijke groei voor Young Adults in de vorm van Project Y en Yoga Coaching (Chiara van den Berg).

Over De Lindewei

De Lindewei is een sfeervolle studio in de Morswijk in Leiden, in een rustige buurt en toch vlakbij station CS en LUMC. Je vindt hier cursussen en activiteiten op het gebied van yoga, bewustzijn en creativiteit. De Lindewei is een ontmoetingscentrum waar iedereen wordt gezien, het wordt vaak omschreven als ‘huiselijk,’ en ‘relaxed’. Aan De Lindewei zijn meerdere docenten en cursusgevers verbonden, die elk hun eigen karakter geven aan deze plek, die voor iedereen voelt als een plek van thuiskomen: hier kan ik echt mezelf zijn.

delindewei

Over Yogacentrum De Lindewei | Leiden

Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden