Meditatie, Relatie en Creatie | Leiden

House of Meditation is voor iedereen die niet alleen meer innerlijke rust wil ervaren, maar ook meer veerkracht, creativiteit, vertrouwen en potentie in zichzelf wil aanboren. 

House of Meditation is voor mensen die met mensen werken, verandermakers, grote dromers, leiders, creatievelingen, avonturiers, (jonge) vrouwen met een missie. 

House of Meditation is voor mensen die diepere verbindingen willen durven leggen en nieuwsgierig zijn naar wat dit oplevert.

House of Meditation is voor mensen die hun draagkracht en impact in de wereld willen vergroten. 

House of Meditation biedt open inloop-lessen, thema gerelateerde trainingen en workshops, individuele coaching/mentoring/supervisie.

House of Meditation biedt ook trainingen en begeleidingstrajecten op maat aan organisaties en bedrijven met een missie. 

Exploreer, wees stil, luister, neem waar, ontvouw, ontdek en neem actie.

Kom naar een inlooples voor een eerste laagdrempelige kennismaking of bel voor een individueel kennismakingsgesprek of sessie. 

 

Over Martine Nauta | Leiden

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Nederland, voornamelijk als een observator met verborgen dromen over de wereld. Deze wereld verkennen werd later één van mijn grote passies. Ik ging steeds meer houden van het ontmoeten van nieuwe culturen, om te leren van hun wijsheid en om overeenkomsten te ontdekken in gezamenlijke universele menselijke waarden. Toen ik met mijn gezin na een periode van vijf jaar wonen in en rond Afrika terug kwam in Nederland, wist ik dat ik niet terug wilde in de ‘rat race’ zoals ik die kende in Nederland. Ik wilde gaan voor vertraging, verdieping en essentie. En al mijn opgedane kennis en ervaring combineren.  Meditatie hielp mij door mijn eigen veranderingsproces van terugkomen en opnieuw voor mezelf beginnen. Totdat ik zag dat meditatie zelf mijn grote kapstok werd voor alles! Hierin komt alles terug wat ik altijd heb na willen streven én meer, namelijk: werken met een visie vanuit een diepe rust, een innerlijk weten en veel creativiteit en levendigheid! Er valt ontzettend veel te ontdekken in meditatie: allereerst je eigen centrum van rust, je innerlijke vakantie plek. Daarnaast ontmoet je vanzelf je veerkracht, je ongelimiteerde creativiteit, je plezier, je levensmissie, het verhaal van je ziel, je eigen kracht om te verbinden, je intuïtie, zin tot actie, je helderheid/focus. Naast mijn werk, probeer ik samen met mijn partner en 3 kinderen ons fijnste leven te leven en ben ik geen grote kenner maar wel n liefhebber van de schone kunsten in welke vorm dan ook.

 


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!