coaching-training-advies voor professionals in Humanities & creatieve beroepen I 1-op1 I groepen | Leiden

Ben jij een gedreven professional die werktmet mensen of in de creatieve sector? Voel je dat je soms aan jezelf voorbij gaat? Of draaf je op de automatische piloot door in je eigen hamsterwiel?

Wat zou het fijn zijn als je op jouw eigen pauzeknop zou kunnen drukken. De tijd en ruimte zou kunnen vinden om te luisteren naar jouw eigen innerlijke wijsheid. 

Bij mij vind je ruimte en structuur om op onderzoek te gaan. En van daaruit nieuwe stappen te zetten die bij jou horen. 
Je vind handvatten voor zelfzorg en ontdekt hoe je de balans kunt bewaren tussen wat je hoofd, lijf, emoties en misschien ook je spirituele zelf jou vertellen. 

Thema's: stress & energie management - burn out preventie - herijking van je professionele leven - meer focus en heldere doelen - gezonde reintegratie na burn out of depressie - je creativiteit (her)ontdekken - omgaan met hoogsensitiviteit. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar jezelf?

Ingrediënten van mijn coaching & training: mindfulness - compassiie - natuurcoaching - schrijven - werken met beelden
1-op-1 I groepen I organisaties I workshops op maat I gastlessen I NL/EN I Leiden I op locatie*
8-weekse mindfulness training I coaching I advies

* Droom je van een echte break? Schrijf je in voor onze zomerweek Aandacht voor je Zelf in de Morvan, in ongerept Frankrijk.

 

Over Josée Boijens | Leiden

Oorspronkelijk ben ik taaldocent, met een grote affiniteit voor ontwikkeling van mensen. Ik werd coach van leerlingen, studenten en collega’s en begeleidde jarenlang groepen op het gebied van stressreductie en faalangst.
In een hectische periode werd ik getroffen door de eenvoud en nuchterheid van Zen, yoga en mindfulness. Ik volgde de post-HBO opleiding tot trainer mindfulness aan de Hogeschool Utrecht. De opleiding klopte met mijn eigen benadering: praktisch en onbevangen, met een eenvoudige structuur. En met de deelnemers zelf aan het roer!

Door mijn achtergrond als taaldocent en trainer/coach heb ik veel met taal, communicatie en schrijven. Daarnaast koester ik ook de stilte, zonder woorden, vooral in de natuur. Steeds meer ontdek  ik hoe ook in communicatie stilte een belangrijke rol speelt: wat speelt zich af tussen en achter de woorden? Vanuit  stilte kun je beter luisteren naar jezelf, ontdekken wat je echt wilt. Beter luisteren naar anderen, en bewuster reageren. Waarom entr’actes? Ik houd van Frankrijk en de Franse taal. Entr'actes betekent 'pauzes', letterlijk ‘tussen de handelingen’. Ik wil je graag laten ontdekken hoe je zelf de ‘pauzeknop’ in je leven kunt bedienen. De komma doet me denken aan het ademhalingsteken in een muziekstuk. In het Frans  betekent entr’actes ook:  pauze in een voorstelling. Een lijntje met de kunst in mijn leven, en misschien wel met de kunst van het leven.

Ik pauzeer liefst buiten, in de bossen, de heuvels of de bergen. Of met een koffietje op een bankje. Dan komen mijn beste inzichten!


Foto 1 Josée Boijens Foto 2 Josée Boijens Foto 3 Josée Boijens Klik om te vergroten

entr'actes training - coaching - advies
Josée Boijens


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Alexander Techniek Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verlies- en rouwbegeleiding Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!