Biodanza | Leiden

Biodanza is een dansvorm die je uitnodigt om te bewegen vanuit je gevoel en het plezier daarvan te beleven. Het is bovenal een bekrachtigende reis naar jezelf: Biodanza inspireert je om jouw eigen beweging te maken – in de dans en in het leven – en de wereld te verrijken met wat jij te bieden hebt. In de dans ontdek je de beste kanten van jezelf, anderen en het leven.

Je danst tijdens de workshop afwisselend alleen, met een ander of met de hele groep. Er wordt niet gesproken, om je uit je hoofd, in je lichaam en bij je gevoel te brengen. Je hoeft niet goed te kunnen dansen: Biodanza gaat niet over het maken van mooie bewegingen of precieze pasjes, maar om jezelf zijn en natuurlijk bewegen vanuit je eigen impuls en mogelijkheden.

De kracht van Biodanza is dat het mensen tot bloei brengt. Biodanza creëert meer zelfbewustzijn, brengt meer diepte in je relaties en opent je voor de schoonheid en sacraliteit van het bestaan. Mensen die Biodanza regelmatig en langere tijd beoefenen voelen zich gezonder, liefdevoller en creatiever, en ervaren meer zelfvertrouwen, plezier en ontspanning. Al dansend kom je in balans en ga je meer genieten van het leven. 

Biodanza laat je intens ervaren dat je hier en nu leeft. dit maakt dat je een diepe verbondenheid met jezelf en het leven als geheel kunt voelen.

Kom dansen en genieten van deze ‘dansende reis’! Na afloop voel je je ontspannen en vol levenslust.

Over Larem Deinas | Leiden

Mijn leven bestaat uit dans- in elke fase van mijn leven zoals het op dat moment past. Ik hou van muziek, dans, en mensen. Mijn passie is om dat door te geven! Pasjes vind ik geweldig maar vrij dansen is voor mij nog fijner.

Ik heb jarenlange ervaring met geven van danslessen aan kinderen en volwassenen, privé of in groepen, bij verenigingen en op scholen.

Ik heb zelf de volgende opleidingen gevolgd:

HBO docent dans, Helicon

Docent roma-dans, dansopleiding Romano Kheljipo

gecertificeerd Zumba Instructeur

Biodanza-opleiding aan de school v. Biodanza van Rotterdam

ik ben aangesloten bij de Vereniging Biodanza Docenten Nederland, bij BewustBollenstreek en BewustLeiden


Foto 8 Larem Deinas Foto 7 Larem Deinas Klik om te vergroten

Biodanza
Larem Deinas


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden