Stargate Experience | Leiden

De Stargate is een uit diverse heilige geometrieën bestaande vorm die als anker dient voor een hoog vibrationeel bewustzijnsveld. Op een soortgelijke manier als de Piramides als heilige geometrie ook een energieportaal zijn en een specifiek energieveld bevatten van een hogere trilling. Het collectieve bewustzijnsveld van de Stargate, waar we in de Stargate workshops mee werken, reageert op onze gezamenlijke intentie,  zo ontstaat een multidimensionaal energieveld in de ruimte van de derde tot en met de twaalfde dimensie, wat om en door ons heen vibreert. Door vervolgens met een open en ontspannen houding, in dit energieveld korte en langere meditaties te doen, zal  je eigen energie zich vanzelf afstemmen op deze hogere  trillingen. Waardoor transformatie van persoonlijke- en spirituele processen en lichamelijke onbalans naar een meer harmonische staat mogelijk wordt.  Dit is een verandering die niet alleen in je bewustzijn gebeurt maar ook op fysiek niveau. In iedere cel van je lichaam wordt zo een verandering en een ontwaken van je ongebruikte DNA potentieel geactiveerd.

Wij gebruiken als mens maar 2 van de oorspronkelijk 12 strengen DNA,  die als blauwdruk in iedere cel van ons lichaam aanwezig zijn en die alle processen in ons lichaam aansturen. De overige 10 ongebruikte strengen DNA zijn fijnstoffelijk en bevatten ons multidimensionaal potentieel. De volgende stap in onze evolutie als mens.  In het werken met het Stargate veld en door de hoger dimensionale hulp die we in dit veld ontvangen, wordt dit fijnstoffelijke DNA gestimuleerd en geactiveerd. Praktisch betekent dit dat we een groeisprong maken naar de multidimensionale staat van zijn,  waar we in onze blauwdruk als mens op ontworpen zijn. Multidimensionale wezens, die hun volledige brein gebruiken, wijzer van geest zijn en krachtiger van lichaam. Die langer kunnen leven dan we nu doen. Die in hun spirituele- en persoonlijke kracht staan omdat ze via intuïtie en later via rechtstreeks telepathisch contact weer verenigd zijn met hun grotere wijsheid, hun Zielezijn, hun Hoger Zelf en authenticiteit.

Over Janna Hopman | Leiden

Stargate Lightwork
Janna Hopman

Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden