Praktijk de Nieuwe Mens-Babette Gijsen | Leiden

In mijn praktijk De Nieuwe Mens geef ik spirituele coaching en workshops aan Nieuwetijdskinderen, hoogsensitieven en autistische mensen. Ik heb 25 jaar ervaring als psycholoog, psychotherapeut en spiritueel coach in het begeleiden van mensen naar een gelukkig leven. Mijn werkwijze is intuïtief, direct en gaat door alle lagen heen naar de oorsprong van jouw blokkades. Een vervullend leven vanuit Kracht, Liefde en Waarheid wordt een keuze.

Voor als je niet lekker in je vel zit, je hier niet thuis voelt op aarde, relatieproblemen hebt, niet weet wat je missie is op aarde of hoe die vorm te geven en voor allerlei ascentie vragen. Ook voor zieke mensen, die de moed hebben naar zichzelf te kijken, kan ik veel betekenen. Je kunt individueel voor sessies komen of met je partner.

Iedere laatste zondag van de maand is er in Praktijk De Nieuwe Mens een dagworkshop met steeds een ander onderwerp, wat intuïtief bekend wordt in de week ervoor. Iedere tweede zondag van de maand is er een co-creatie groep voor mensen die meer willen betekenen voor de aarde en de mensheid en een versnelde  spirituele ontwikkeling wensen.

Mijn diepste wens is dat we alles in het Diamanten Licht zetten. We rijzen op uit de puinhopen van de oude wereld en scheppen de Nieuwe Samenleving van Universele Liefde en onbegrensde mogelijkheden.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Met Liefde, Babette Gijsen

Over Babette Gijsen | Leiden


Foto 1 Babette Gijsen Klik om te vergroten

Praktijk de Nieuwe Mens
Babette Gijsen

Bewust Leiden
Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Opleiding en Training Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden