Essentiecoaching | Leiden

Als EssentieCoaching® en beeldend kunstzinnig therapeut nodig ik je voortdurend uit om stil te staan bij wat er nu is en wat er al is. Het gewaarworden en ‘direct ervaren’ is daarbij steeds de basis. Het is een heel directe en eenvoudige werkwijze waarbij het ervaren van wat er echt is centraal staat. Versterkt met mijn aandacht ga je met jouw eigen aandacht zonder omwegen, door je weerstand heen voelend naar je oorsprong toe. Hierdoor hervind je je eigen stuurkracht. Door deze manier van begeleiden wordt je opener, krachtiger en meer afgestemd. Zo vergroot je je stuurkracht. Het gevoel dat een persoonlijk thema bij je oproept, kan daarbij een waardevolle ingang zijn.

Waar nodig zet ik teken-, schilder- en boetseermethoden in bij het werken aan persoonlijke thema’s.

Naast individuele trajecten geef ik ook geregeld aandachtstrainingen voor meer levensregie en een integerder contact met jezelf en anderen.

Over Leontine Rodewijk | Leiden

In 1998 studeerde ik af aan Wageningen Universiteit als woonecologe met specialisatie ‘wonen en marktonderzoek ‘. Na een paar jaar werkervaring, verlangde ik naar een meer persoonlijkere studie. Van de fysieke woningen richtte ik mijn aandacht op het lichaam en de ziel die daarin leeft. In 2009 ontving ik mijn bachelor als kunstzinnig beeldend therapeut, een opleiding met zowel de reguliere als een holistische basis om met gezondheid, disbalans en zelfgenezing te kunnen werken. In 2010 ontving ik een initiatie in in Tera-Mai reiki 2, wat me de mogelijkheid geeft om een helende energie voor cliënten beschikbaar te maken door mijn handen heen. In 2013 ontving ik mijn certificaat als EssentieCoach (opleiding van Lenne Gieles), na een opleiding van 3 jaar. Dat betekent dat ik kan werken met ‘mindfulle aandacht ‘ bij fysieke en psychische klachten en disbalansen.

In 2001 ontmoette ik Dru Yoga, en ben ik geïnspireerd geraakt door de Bhagavad Gita, omdat dit geschrift me uitnodigde om stappen te doen richting mijn authentieke zelf. Ook heb de helende krachten ervaren van gebeden. In 2012 kwam de meditatie school de FHL van Imre Vallyon in mijn leven. Inmiddels besteed ik minimaal 3,5 uur per week aan meditatie.

Ik heb gewerkt met ouderen, dementerenden, kinderen met een psychiatrische diagnose, dak- en thuislozen, verslaafden, managers, professionals, mensen die hun baan verliezen, pleegkinderen en mensen die om een of andere reden meer willen weten over het leven.

Wees van harte welkom in mijn praktijk of in een van mijn cursussen.

Spiegelbeeld in kunst
Leontine Rodewijk

Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden