Kleur je leven! | Leiden

Mijn naam is Claudia Wondergem. Ik help vrouwen en kinderen op een kleurrijke en creatieve manier weer met plezier in het leven te staan. Door zich open te stellen voor hun emoties en daardooor weer geraakt te kunnen worden door het leven.  

Wil jij weten:

  • Wat je kwaliteiten, passies en uitdagingen zijn?
  • Welke emoties in je leven zijn, waar deze vandaan komen en hoe daarmee om te gaan?
  • Hoe je weer in balans komt en de beste versie van jezelf aan de wereld kunt laten zien?
  • Hoe je beter kunt communiceren met anderen?
  • Hoe je relaties kunt verbeteren, met jezelf, je kind, je partner of met wie dan ook?

Kleur kan jou helpen! Maak kennis met de kracht van kleur én met jezelf!

De mogelijkheden naar een leven vol kleur zijn oneindig!

Over Claudia Wondergem | Leiden

“Happiness is not a destination. It is a way of life”. Plezier in het leven hebben, dat is mijn motto en kleur helpt daarbij! Kleur heeft mij weer terug gebracht bij mijn gevoel en heeft mij (weer) plezier gegeven. Ik handelde voornamelijk vanuit mijn ratio en dat ging op een gegeven moment tegenwerken. Kleur laat je voelen, verwonderen en geeft inzicht. Kleur is een taal, (on)bewust communiceren we met kleur, met onszelf en ook met elkaar. Als voormalig communicatieadviseur vind ik dit natuurlijk razend interessant en wil ik deze kleurkennis graag met je delen, zodat ook jij kleur bewust kunt inzetten. Ik laat je op diverse manieren kennis maken met kleur, uiteenlopend van creatieve kleurrijke workshops, een persoonlijk consult tot aan cursussen en presentaties. Stap jij samen met mij in de wondere wereld van kleur, om zo te beginnen aan een Leven vol Kleur?

Kleurvol Leven
Claudia Wondergem

Bewust Leiden

Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Opleiding en Training Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden