Life Coach en Juridisch Coach | Leiden

Life Coaching op filosofische & juridische basis

Als Life Coach kan ik u helpen om zaken op een rijtje te krijgen en van daaruit te werken naar een leven dat bij u past.

  • Binnen een kort Coachingstraject kunnen reeds grote stappen gezet worden door het overzicht terug te krijgen en meer inzicht te verwerven in een leven dat werkelijk bij u past. Hierbij combineer ik een filosofische benadering met een praktische instelling. 
  • Hiervoor is het Coachingstraject: Intake + 2 sessies geschikt. Dit wordt aangeboden voor €119 in totaal incl. btw.
  • Persoonlijke aandacht gedurende een langere periode is echter zeker mogelijk en biedt de gelegenheid tot meer steun en diepgang.
  • Ik heb daarnaast ervaring met Burn-out en wat daarbij komt kijken, zowel emotioneel en fysiek als financieel gezien. Begrip, rust en langzaam herstel is van belang. Coaching kan zeer waardevol zijn om ondersteuning te bieden bij tegelijkertijd het bewaken van de rust en bij het onderzoeken van wensen die u het gevoel van zingeving teruggeven.

Door de combinatie van een juridische achtergrond (graad behaald in Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden), Cum Laude afronding van verdiepingsvakken op het gebied van Filosofie, een universitair afgerond onderzoek naar Geluk en persoonlijke ervaring kan ik een brede vorm van Coaching aanbieden.

Kom gerust langs voor een gratis Kennismakingsgesprek. U bent welkom op het sfeervolle kantoor in Centrum Leiden.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van LCL Life Coach Leiden en voor vragen kunt u altijd bij mij terecht .

Over Mieneke van der Hout | Leiden

In mijn 38 jaar heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Inmiddels woon ik alweer 18 jaar met veel plezier in Leiden. Ik heb hier gestudeerd, gewerkt en opnieuw gestudeerd.

Na een Burn-out besloot ik te doen wat ik echt wilde en ging opnieuw studeren met de intentie daarna mijn opgedane werkervaring, levenservaring en studie in te zetten om anderen te ondersteunen. Dit is werkelijkheid geworden en ik zet me nu in anderen te helpen ook hun plek te vinden.

Privé heb ik een passie voor koken. Culinair bezig zijn is voor mij ultieme ontspanning en ook een manier om samen te komen. Het Italiaanse gevoel van met een grote groep om de tafel zitten en te genieten van heerlijk voedsel! Je kunt je er vast iets bij voorstellen ;-)

LCL Life Coach Leiden
Mieneke van der Hout

Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden