Mindfulness trainingen | Leiden

Mindfulness betekent opmerkzaamheid of aandachtigheid en dat wil zeggen dat je je meer bewust bent van je ervaringen in het moment. Wanneer je aandacht in het moment is dan zijn je ervaringen levendiger en intenser. Tegelijkertijd ervaar je meer rust en ontspanning wanneer je met meer afstand naar je gedachten en emoties kunt kijken. Door mindful te zijn, ben je in staat stresssignalen eerder op te vangen, kun je bewuster keuzes maken en laat je je minder leiden door gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn.

Over Remy van Gelder | Leiden

Mijn naam is Remy van Gelder en ik heb een achtergrond als bestuurskundige en communicatietrainer. Op enig moment begon ik als zelfstandige en maakte werk van mijn passie voor mindfulness. Ik geef met heel veel plezier mindfulnesstrainingen en coaching aan particulieren en aan organisaties.

Van deelnemers aan trainingen die ik heb gegeven krijg ik terug dat ik betrokken ben en goed weet wat er leeft en speelt in de groep. Ik ben iemand die rust, aandacht en een prettige, ontspannen sfeer creëert. Daarnaast ben ik praktisch en vind ik het belangrijk dat mindfulness no- nonsense en direct toepasbaar is in de praktijk. Het feit dat ik als trainer persoonlijke effectiviteit in het bedrijfsleven heb gewerkt en ben gecertificeerd als trainer door de internationale organisatie Potential Project heeft een meerwaarde.

Ik ben door de VMBN gecertificeerd als cat. 1 trainer wat betekent dat mijn trainingen voor vergoeding in aanmerking komen en worden vergoed door diverse verzekeraars. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Foto 2 Remy van Gelder Foto 3 Remy van Gelder Klik om te vergroten

Praesence Mindfulness Leiden - www.praesence.nl
Remy van Gelder


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Alexander Techniek Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden