Zielsveel levenslessen | Leiden

Ik ben Jeannette Monshouwer. Ik bied je een breder wereldbeeld waarin jij jouw ruimte in kan nemen met wat jou speciaal maakt. Als Zielsveel leraal geef ik levenslessen aan groepen en in individuele sessies.

In mijn sessies maak je makkelijk contact met jezelf. Hierdoor neem je iets mee wat voor jou van waarde is en wat je dan ook in je dagelijks leven tot uiting brengt. Uit eigen ervaring heb ik een schat aan middelen ontwikkeld op het gebied van:

filososie - meditatie - klankimprovisatie - healing - spiegelen

De sessies zijn een welkom voor je ziel. Mijn intentie is dat je vreugde ervaart in wie je bent.

Voor wie? Voor alle kinderen van 0 tot 88 jaar en ouder die willen blijven spelen. En wanneer je een welkom kan gebruiken in het vinden van je weg of in je helings- en genezingsproces. Speciaal ouders met sensitieve kinderen kunnen bij mij terecht met hun vragen.

In Zielsveel lessen voor groepen vertel ik hoe ik ruimte maak voor wat mij bezielt, mijn ware natuur. Met liefde voor filosofie, de oude wijsheden, spirituele gaven, ons creatief vermogen en wetenschappelijke bevindingen, inspireer ik je tot eigen onderzoek.

Voor wie? Voor elke groep die bereid is om over de rand van het bekende heen te kijken. En als gastcolleges voor leerlingen van middelbare scholen en studenten van beroepsopleidingen en wetenschappelijk onderwijs.

Ervaar jij genoeg ruimte voor wat jou bezielt? Voel je welkom om me te bellen of te mailen met jou bezighoudt.

Over Jeannette Monshouwer | Leiden

Agenda Zielsveel


Foto 6 Jeannette Monshouwer Foto 3 Jeannette Monshouwer Klik om te vergroten

Zielsveel
Jeannette Monshouwer


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!