Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11nov 2021
11-11 Ceremony for the Earth

Bewust Leiden, IJsselstroom, De Lindewei, Cocreate
Leiden

Ceremony for the Earth 11-11 inspiratie ochtend Het zal je niet ontgaan zijn dat er een klimaattop gaande is in Schotland. Deze ochtend draagt bij aan een krachtige energetische bedding voor een hartgedragen klimaattop. 

Ceremony for the Earth 11-11 inspiratie ochtend

Het zal je niet ontgaan zijn dat er een klimaattop gaande is in Schotland. Ton van der Kroon en Anne Wislez zullen op donderdag ochtend bij de heilige Berg Shiehallion in Schotland zijn en hebben een oproep gedaan voor cirkels om samen te komen en met hen te verbinden om een krachtige energetische bedding voor een hartgedragen klimaattop. 

Samenkomen in verbinding, om contact te maken met ons eigen hart om van daaruit uit te reiken naar het hart van de ander, om zo in cocreatie te doen wat klopt voor onszelf, de ander, de aarde en de generaties die ons volgend. Wanneer we beginnen te begrijpen dat we echt één zijn, zal er magie gebeuren...

Op deze ochtend staan we stil bij ons persoonlijk leiderschap, hoe erkennen en omarmen we onze kracht, en zetten we haar in om het netwerk van licht over de hele wereld versterken en verenigen in plaats van verdelen.

Op dit moment Betekenis in numerologie: 11-11-2021 = 9.

Dit getal vertegenwoordigt de grote mentale en spirituele realisaties, het is het nummer van de initiatie, het markeert het einde van een fase van spirituele ontwikkeling en het begin van een ander hoger stadium, gesymboliseerd door de overgang van de eenheden naar de tienen. Het nummer 1 opent de reeks van enkele cijfers, 9 sluit het, zijnde tegengestelde extremen., De 1 vertegenwoordigt individualiteit en de 9 universaliteiten, het sluiten van de cyclus geïnitieerd in de 1. Daarmee is het een getal van spirituele kracht omdat het de wijsheid van de rest van de getallen in de eenvoudige reeks bevat.

De Lindewei van Tjebbe staat van 9.45 - 13.15 open en je bent welkom om aan te haken waar het voor jou klopt. Het is fijn om de tijden van de sessies Drummen, meditatie en stilte en van de Zielebeelden aan te houden, dan doen we de deur ook even dicht. 

9.45 - 10.00 Binnenkomst en thee

10.00 - 10.45 Drummen, meditatie en stilte

10.45 - 11.00 Pauze 

11.00 - 11.45 Zielebeelden, een collage maken met verdieping voor jouw leiderschap en de stappen die je mag zetten

11.45 - 12.00 Pot luck lunch (er is heerlijke vega Indiase aardappel soep) 

12.00 - 12.15 Afronding in dankbaarheid

Er zijn geen kosten verbonden aan deze open ochtend, we geven dit vanuit ons hart en zien je graag, precies zoals je bent. 

Tjebbe Westendorp, Anke Weber-Smit en Marike van IJssel 

Informatie

11 nov 2021
09.45 - 12.15
0,00

Waar?

De Lindewei
Jacob Catslaan 12
2332 AW Leiden

11-11 Ceremony for the Earth