13okt 2023
Magische Godinnen Painting Retreat Ibiza

IJsselstroom, praktijk voor Welzijn

Graag nodig ik je uit om mee te gaan naar de plek van magie, voorbij de dagelijkse werkelijkheid, waar alles mogelijk is. Ik neem je mee naar het magische eiland Ibiza, waar de betovering voelbaar is. Hier komt jouw Magische Godin tot leven!

Van 13 t/m 16 oktober kun je genieten van deze Magisch Godinnen Painting Retreat op Ibiza. De tijden die hier staan zijn flexibel, die stemmen we af nog preciezer af aan de hand van de vluchten/reistijden. 
Er is mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs donderdag avond al te komen en maandagavond nog te blijven slapen. 

Graag nodig ik je uit om mee te gaan naar de plek van magie, voorbij de dagelijkse werkelijkheid, waar alles mogelijk is. Wat kun je zien wanneer jij je ogen sluit, wat kun je horen als je dieper luistert? Welke magie wil zich laten zien aan jou? We nemen je mee naar het magische eiland Ibiza, waar de betovering voelbaar is. Hier komt jouw Magische Godin tot leven!

De 13 fasen van het Intentional Creativity proces dat de basis vormt voor dit avontuur is een bezielde vorm om laagje voor laagje op het doek te laten ontstaan wat zichtbaar wil worden. Hierbij gaat het er niet om hoe wel/niet artistiek of creatief je denkt te zijn. Het gaat erom op reis te durven gaan zonder een bepaald eindpunt voor ogen te hebben. Alleen de volgende stap toelaten en zo het proces te vertrouwen, zodat jij je kunt overgeven aan jouw creatieve kracht. 

Dit proces ondersteun ik met diverse vormen van expressie, zoals dans, meditatie, stilte en natuurwandelingen. We nodigen Grootmoeder Cacao uit met een extra vleug magie toegevoegd, om in contact te komen met jouw muze, welke je meeneemt op een creatief avontuur met haar. 

Tijdens dit magische godinnen retreat verblijven we in een heerlijke finca op het noordelijke gedeelte van Ibiza. Omringd door de natuur, de zee altijd dichtbij. We houden het intiem en er is plaats voor maximaal 5 vrouwen, die dit avontuur willen aangaan. Jouw bijdrage voor dit magische avontuur is € 777,-. (exclusief vliegticket). Dat is ook mogelijk om in delen te betalen. 

Mag ik jou verwelkomen in dit magische gezelschap? Stuur mij een mail op marikevanijssel@gmail.com

Informatie

13 okt 2023 t/m 16 okt 2023
13.30 - 15.00
777
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Ibiza

Contact

  • marikevanijssel AT gmail DOT com
Magische Godinnen Painting Retreat Ibiza