02jun 2024
Klanken Die Raken

Jeannette Monshouwer
Leiden

Een vocaal en instrumentaal klankconcert van liederen, improvisaties en een poëtisch verhaal om naar te luisteren en aan deel te nemen.

De uitvoerenden Jeannette Monshouwer, Helga Kruse en Ludy Feyen hebben een voorliefde voor klank, taal en beeld. Gedrieën hebben ze een intiem concert voorbereid dat mensen in hun hart weet te raken. Hun inspiratie is contact met natuur, zowel stil van binnen als in het leven om ons heen. Naast het samengestelde repertoire is er ruimte voor de deelnemers om een eigen verhaal te creëren en dat door de musici te laten verklanken. Klanken Die Raken is een bijzondere ervaring die per uitvoering uniek is en nog lang zal blijven naklinken.

Ludy Feyen; blokfluit, zang, percussie, beeld

Helga Kruse; zang, harp, draailier, shrutibox, sjamanendrum

Jeannette Monshouwer; zang, sjamanendrum, verhaal, beeld

Over ons:

Ludy Feyen, beeldend kunstenaar in de natuur, maakt gebruik van beeld en klank en brengt dit in haar (gemeenschapskunst)projecten bijeen tot een bijzondere ervaring.

Helga Kruse is koordirigent, zingt en speelt harp, draailier, shrutibox en percussie. Daarbij verzamelt, arrangeert en vertolkt zij liedjes op haar eigen sfeervolle wijze.

Jeannette Monshouwer is filosoof en verhalen verteller in woord, beeld en klank. Zij maakt ruimte voor een werkelijkheid van natuurlijke ontmoetingen.

Informatie

02 jun 2024 | Tweede Paasdag
11.00 - 13.00
35,00 Inclusief consumpties Boek je voor 2 personen, dan is het samen € 60,-

Waar?

Buurthuis Matilo
Zaanstraat 126
2314 XH Leiden

Contact

Klanken Die Raken