Ontspannen door meditatietechnieken en zang als hulp bij herstel | Leiden

Omdat werkelijk kunnen ontspannen ook werkelijk bijdraagt aan genezen en welzijn, bied ik je als ouder of verzorger een methode waarmee je voor je kind een verschil kunt maken. Deze methode is gebaseerd op meditatietechnieken en zingen. Daarmee leer je een manier van ontspannen die je kunt overdragen op je kind. Het effect van deze ontspanning is lichamelijk merkbaar. Ook ontstaat een nieuwe opening in de communicatie. Dit geeft ons inzicht in wat er speelt bij kinderen, wanneer de oorzaak van klachten onduidelijk is.

Mijn praktijk Zielsveel is opgenomen in het verwijscircuit van het Juliana Kinderziekenhuis Den Haag.

Wanneer je nieuwsgierig bent ben je van harte welkom om contact met me op te nemen. Samen bekijken we wat ik voor jullie kan betekenen.

Over Jeannette Monshouwer | Leiden

Agenda Zielsveel


Foto 3 Jeannette Monshouwer Foto 6 Jeannette Monshouwer Klik om te vergroten

Zielsveel
Jeannette Monshouwer


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!