Een nieuwe maand, een nieuw begin (zelfs in de zomer)

Een hele goede morgen!

Het zonnetje straalt door de ramen van De Plek (Kanaalpark 157, Leiden) , waar we met Bewust Leiden eo zeer neergestreken. Ben je nog niet langs geweest en ben je benieuwd naar andere leden van BL? Dan ben je van harte welkom om morgen aan te sluiten met de Bewust de maand in lunch van 4 augustus.

Om 12.30 gaan we aan tafel en daarna is er een brainstorm over de mogelijkheden van deze locatie, specifiek over de prachtige workshopzaal (waar we de hele maand september elke dag een activiteit willen aanbieden), de opening van het Kraftpark (waar De Plek onderdeel van is) op 4 september en de Geluksroute071 op 19-20 september (http://www.geluksroute071.nl)

Kun je morgen niet? Dan kun je ook een keer tussendoor langs komen. Stuur dan een mailtje naar info@bewustleiden.nl
De volgende Bewust de maand in lunch is op woensdag 2 september. We wisselen steeds van dag om iedereen de gelegenheid te geven om een keer langs te kunnen komen.


Cocreatie - We rise by lifting others

Ik hou erg van cocreatie, zeker met projecten zoals de Geluksroute en BewustLeiden eo. Toegegeven soms vind ik het ook heerlijk om iets in mijn eentje te doen zodat het helemaal precies gaat op de manier zoals ik het zelf in gedachten had. 

Maar als ik durf los te laten en te vertrouwen dan komt er vaak iets wat nog veel mooier is dan wat ik in gedachten had tot stand. 
Dat is in ieder geval het avontuur dat ik aanga met BewustLeideneo. Ik wil graag ruimte voor eigen inbreng van ambassadeurs en aanbieders maken, en zo ook de rijkdom zichtbaar maken die we gezamenlijk "hebben"

Dus mocht je een idee hebben waar je ook handen en voeten aan wil geven in samenwerking met ons, laat het dan zeker weten. Bijvoorbeeld voor een leuke workshop voor de community, een netwerk idee of  iets waar ik helemaal niet over heb nagedacht. 

Wat in ieder geval leuk is, zijn verhalen zoals hieronder van Hanneke en Nienke - samenwerking waar beide partijen van groeien!

Met warme groet

Marike


Even voorstellen: ambassadeur Hanneke Maarse

Mijn naam is  Hanneke Maarse en heb een praktijk voor Biodynamische Massagetherapie. Ik begeleid mensen zich beter en vrijer in hun lichaam willen voelen. Ik ga met ze op zoek naar een passende manier om in contact te komen met hun lichaam en levensenergie. Met plezier werk ik met massages omdat aanraking veel kan betekenen, vaak meer dan woorden.

Verder geef ik ontspanningsmassages en Reiki-behandelingen. Voor de vrolijke noot geef ik ook lachyoga.

Ik ben Ambassadeur van Bewust Leiden omdat het raakt me dat zoveel mensen bezig zijn om op bevlogen wijze bewust, gezond en duurzaam leven vorm te geven. Ik vind het belangrijk vind dat er een plek is  waar al deze mooie dingen, die mensen In en om Leiden doen, zichtbaar kunnen worden. En zo meer bekendheid kunnen krijgen. Fijn ook om elkaar te kunnen ontmoeten: om te delen, te inspireren, samen te werken en ook vooral veel plezier te hebben met elkaar. En zo samen nog meer moois te laten gebeuren.

Mijn eigen Moira Massageolie

(of Bewuste olie meets Bewuste masseur)

Op de eerste bijeenkomst van Bewust Leiden hebben Nienke van Moira Natuurvrouw en ik elkaar ontmoet en dat heeft geleid tot een iets moois. Voor mijn werk als massagetherapeut gebruik ik massageolie. Nienke maakt  verzorgingsproducten op biologische basis, waaronder massageolie. En ik vind het fijn  om mijn cliënten met een verantwoorde olie te kunnen masseren. De samenwerking was daar mee in gang gezet.

Ik heb haar oliën mogen proberen. Speciaal voor mij heeft ze nu een olie samengesteld die ik prettig vind om mee te werken. En we gaan samen één of meerdere oliën samenstellen  waarvan de geur de werking van mijn massages ondersteunt. Daar kijk ik naar uit!

Voel je welkom om op haar site (http://www.moiranatuurvrouw.nl) te kijken naar welke mooie en fijne producten ze nog meer aanbiedt of bij mij  een massage met Moira olie te komen ervaren. (http://www.hannekemaarse.com)

Tot ziens, Hanneke