Hoe belichaam je bewust ondernemerschap?

Er is een groeiend besef wereldwijd dat er een shift nodig is, een shift naar een betere wereld, een wereld waar bijna iedereen op deze planeet naar verlangt. Deze VUCA (Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous) wereld waarin wij ons bewegen vraagt iets anders van ons dan we tot nu toe hebben gedaan. Die transformatie is al gaande en tegelijk gaat het soms langzamer dan sommigen van ons zouden willen. 

Dat komt omdat deze transformatie alles van ons vraagt, niet alleen een besluit met ons hoofd, een volgens van ons hart, maar ook het willen doorvoelen met ons lijf. Een transformatie van seperatie naar inclusiviteit, van ik naar wij (met behoud van ik) 

De afgelopen dagen heb ik me al veel laten inspireren door een geweldig online seminar met wijsheid van over de hele wereld, over embodiment. TIP: Je kunt je nog aanmelden voor deze Embodiment conference.

Het gaat daar in de vele talks en practices over bezield en belichaamd leiderschap, ouderschap, trauma verwerking, ondernemerschap, marketing, ecology, economie, noem het maar op. Voor mij persoonlijk brengt het naast verdieping in mijn eigen werk met opstellingen, ook de bevestiging dat netwerken zoals deze belangrijk zijn omdat we iets van die transformatie al zichtbaar maken. Dat we bewust ondernemen via onszelf in de wereld zetten, in verbinding met elkaar en het grotere geheel. 

Ik nodig je dan ook graag uit voor de komende "Bewust de maand in - lunch" op 4 december 2018 waar we deze verbinding en bezieling op een mooie manier vorm geven. Deze bijeenkomst staat in het teken van "Ik geef jou".

We willen graag cadeautjes (een bon voor een dienst bij jou, een mooi boek dat je inspireerde, of iets anders waardoor je elkaar wat beter kunt leren kennen) uitwisselen met elkaar, het is enorm leuk om zo elkaar (en elkaars diensten/kwaliteiten) beter te leren kennen. Daarnaast genieten we van het plezier van cadeautjes geven, mooi ingepakt en met een mooie kaart erbij en het fijne gevoel om een mooi cadeautje te ontvangen. 

We staan stil bij en blikken terug op het afgelopen jaar. En nemen alvast een voorschot op 2019.

Neem iets lekkers mee voor de lunch, voor drinken wordt gezorgd. Tijd van 12.00-14.00. Adres: Zeemanlaan 5, 2313 SV Leiden (dit adres is even onder voorbehoud, we zijn druk bezig met een locatie waar we een tijd inspiratie kunnen gaan delen, daarover meer zodra het een en ander duidelijk is)

 

Geluksroute 071 op 24 en 25 november

Graag je aandacht voor komend weekend in Leiden, waar de 7e editie van de Geluksroute017 plaats zal vinden. Vele aanbieders van Bewust Leiden delen daar iets van hun passie voor hun vak, zoals Maaike Kluit met Rituelen, Claudia Wondergem met Kleur en Creativiteit,  Astrid Paalvast met haar bezielde coaching, Ingrid Appels met Zenmeditatie, Jeannette Monshouwer met Klankliederen, Jolanda Snelleman met Massagetherapie, reiki, quantum touch (sessies van 20 minuten), Chiara van den Berg met Kundalini Yoga en Tjebbe Dhyan Westendorp van Yogacentrum De Lindewei met Healing door Sat Nam Rasayan. 

Voor het gehele programma van het weekend klik je hier

Voor de Wall of fame van geluksbrengers kun je hier een kijkje nemen. 

Op het stadhuisplein staat de Gelukscaravan het hele weekend klaar om mini momentjes van aandacht te delen, weet je welkom om langs te komen

 

Met warme groet, Marike van IJssel

mede namens de ambassadeurs van Bewust Leiden

Hanneke Maarse, Marianne den Hollander en Jeannette Monshouwer