Bewust Leiden » Nieuwsbrief » Hoe belichaam je bewust ondernemerschap?

Er is een groeiend besef wereldwijd dat er een shift nodig is, een shift naar een betere wereld, een wereld waar bijna iedereen op deze planeet naar verlangt. Deze VUCA (Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous) wereld waarin wij ons bewegen vraagt iets anders van ons dan we tot nu toe hebben gedaan. Die transformatie is al gaande en tegelijk gaat het soms langzamer dan sommigen van ons zouden willen. 

Dat komt omdat deze transformatie alles van ons vraagt, niet alleen een besluit met ons hoofd, een volgens van ons hart, maar ook het willen doorvoelen met ons lijf. Een transformatie van seperatie naar inclusiviteit, van ik naar wij (met behoud van ik) 

De afgelopen dagen heb ik me al veel laten inspireren door een geweldig online seminar met wijsheid van over de hele wereld, over embodiment. TIP: Je kunt je nog aanmelden voor deze Embodiment conference.

Het gaat daar in de vele talks en practices over bezield en belichaamd leiderschap, ouderschap, trauma verwerking, ondernemerschap, marketing, ecology, economie, noem het maar op. Voor mij persoonlijk brengt het naast verdieping in mijn eigen werk met opstellingen, ook de bevestiging dat netwerken zoals deze belangrijk zijn omdat we iets van die transformatie al zichtbaar maken. Dat we bewust ondernemen via onszelf in de wereld zetten, in verbinding met elkaar en het grotere geheel. 

Ik nodig je dan ook graag uit voor de komende "Bewust de maand in - lunch" op 4 december 2018 waar we deze verbinding en bezieling op een mooie manier vorm geven. Deze bijeenkomst staat in het teken van "Ik geef jou".

We willen graag cadeautjes (een bon voor een dienst bij jou, een mooi boek dat je inspireerde, of iets anders waardoor je elkaar wat beter kunt leren kennen) uitwisselen met elkaar, het is enorm leuk om zo elkaar (en elkaars diensten/kwaliteiten) beter te leren kennen. Daarnaast genieten we van het plezier van cadeautjes geven, mooi ingepakt en met een mooie kaart erbij en het fijne gevoel om een mooi cadeautje te ontvangen. 

We staan stil bij en blikken terug op het afgelopen jaar. En nemen alvast een voorschot op 2019.

Neem iets lekkers mee voor de lunch, voor drinken wordt gezorgd. Tijd van 12.00-14.00. Adres: Zeemanlaan 5, 2313 SV Leiden (dit adres is even onder voorbehoud, we zijn druk bezig met een locatie waar we een tijd inspiratie kunnen gaan delen, daarover meer zodra het een en ander duidelijk is)

 

Geluksroute 071 op 24 en 25 november

Graag je aandacht voor komend weekend in Leiden, waar de 7e editie van de Geluksroute017 plaats zal vinden. Vele aanbieders van Bewust Leiden delen daar iets van hun passie voor hun vak, zoals Maaike Kluit met Rituelen, Claudia Wondergem met Kleur en Creativiteit,  Astrid Paalvast met haar bezielde coaching, Ingrid Appels met Zenmeditatie, Jeannette Monshouwer met Klankliederen, Jolanda Snelleman met Massagetherapie, reiki, quantum touch (sessies van 20 minuten), Chiara van den Berg met Kundalini Yoga en Tjebbe Dhyan Westendorp van Yogacentrum De Lindewei met Healing door Sat Nam Rasayan. 

Voor het gehele programma van het weekend klik je hier

Voor de Wall of fame van geluksbrengers kun je hier een kijkje nemen. 

Op het stadhuisplein staat de Gelukscaravan het hele weekend klaar om mini momentjes van aandacht te delen, weet je welkom om langs te komen

 

Met warme groet, Marike van IJssel

mede namens de ambassadeurs van Bewust Leiden

Hanneke Maarse, Marianne den Hollander en Jeannette Monshouwer

 

Mati Engwerda Leiden

Wekelijkse dansavonden Move in essence
MA 24 jun | 20.00-22.00

Leiden | Mati Engwerda
Wekelijkse dansavonden om je lijf te bewegen, je hart te luchten en je hoofd te legen!
Lees verder →

Miranda van der Kwaak Oegstgeest

Familie en Thema opstelling
DO 27 jun | 19.00-21.30

Oegstgeest | Miranda van der Kwaak
Wil jij een start maken om steeds terug kerende patronen aan te pakken? Of wil je kennismaken met dit werk en daar ook meteen een inzicht voor jezelf in krijgen? Op deze ochtend is er gelegenheid om zelf een vraag/thema in te brengen of deel te nemen als
Lees verder →

Corrie Drijver Oegstgeest

Open Floor dans - donderdagavond
DO 27 jun | 19.45-21.30

Oegstgeest | Corrie Drijver
Op de Open Floor dans je zoals jij wilt, we zoeken naar de beweging van binnenuit om op die manier bewuster ons lichaam te gaan voelen. Nieuwsgierig? Kom een keer uitproberen..
Lees verder →

Ida Tuinhof Leiderdorp

Meditatie avond
VR 28 jun | 20.00-21.30

Leiderdorp | Ida Tuinhof
Meditatie avond voor iedereen die even tot zichzelf wil komen na een drukke (werk) week
Lees verder →

ellis grootveld Leiden

Wildplukwandeling & proeverij
ZO 30 jun | 10.00-12.00

Leiden | ellis grootveld
Hoe goed ken jij je omgeving? Wist je dat er ontzettend veel eetbaars groeit in de Leidse parken? Zo ook in Cronesteijn. Ontdek het vandaag tijdens een wildplukwandeling, en proef de smaak van wilde planten.
Lees verder →

 Leiden

Bewust de maand in - lunch
MA 01 jul | 12.00-14.00

Leiden
Naar buiten en vrij zijnWeet je welkom!
Lees verder →

Corrie Drijver Oegstgeest

Open Floor dans - donderdagavond
DO 04 jul | 19.45-21.30

Oegstgeest | Corrie Drijver
Op de Open Floor dans je zoals jij wilt, we zoeken naar de beweging van binnenuit om op die manier bewuster ons lichaam te gaan voelen. Nieuwsgierig? Kom een keer uitproberen..
Lees verder →

Workshop Dag van Innerlijk Pelgrimeren
DO 04 jul | 11.00-16.00

Oegstgeest of Leiden | Kitty Kuipers
Deze dag is voor eenieder die houdt van creatief dagboek schrijven.
Lees verder →

Josée Boijens Leiden

Mindful Morning in het Leidse groen
VR 05 jul | 10.00-13.30

Leiden | Josée Boijens
Mindfulness oefeningen in het groen in en rond de Leidse Hortus. Voor oud-deelnemers aan een mindfulness training en mensen met enige ervaring met mindfulness, yoga en/of meditatie. Geleid door ervaren mindfulness trainer en coach Josée Boijens.
Lees verder →

Corrie Drijver Leiden

Open Floor dans - zondagochtend
ZO 07 jul | 10.15-12.00

Leiden | Corrie Drijver
Open Floor is een levendige, dynamische vorm van dansmeditatie. Door deze vrije vorm van dans word je je bewust(er) van je lichaam, adem en alles wat er in je leeft (fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend).
Lees verder →

Hanneke de Vreugd-Kromhout Noordwijk

Mastermind Minfdulness - Coming home to ourselves
DO 11 jul | 10.00-17.00

Noordwijk | Hanneke de Vreugd-Kromhout
Speciaal voor vrouwen aan de top! Maak meer contact met jouw innerlijk. Ontdek wat jij echt nodig hebt om jezelf te zijn. Hoe meer jij jezelf bent, hoe succesvoller jouw leven zal zijn.
Lees verder →

Corrie Drijver Oegstgeest

Open Floor dans - donderdagavond
DO 11 jul | 19.45-21.30

Oegstgeest | Corrie Drijver
Op de Open Floor dans je zoals jij wilt, we zoeken naar de beweging van binnenuit om op die manier bewuster ons lichaam te gaan voelen. Nieuwsgierig? Kom een keer uitproberen..
Lees verder →

Bewust Leiden
info@bewustleiden.nl
www.bewustleiden.nl

Facebook Bewust Leiden