Nieuw Vrouwelijk Leiderschap - Martine Nauta

(Vrouwelijk) Lichaamsgerichte coaching | Individueel en groep
Leiden

Voor gevoelige, intuïtieve, intelligente, creatieve en gedreven vrouwen met een missie die volledig hun eigen waarheid, eigen stemgeluid en creatieve flow willen belichamen in werk en privé-leven.

Als je energie stroomt, als je dit voelt in je hele lichaam, als je helemaal kunt opgaan in je project, je (levens)werk,  je verhaal, je missie en de vormgeving van je leven in het hier en nu met fijne relaties om je heen, dan voel je je op je best en het meest vervuld. Dit klinkt heel fijn en mooi, maar vaak genoeg zijn er periodes in ons leven dat het helemaal niet stroomt en dat het contact met je creativiteit, verbinding met het leven om je heen en regie over je eigen pad even helemaal weg is. Dat je zelfs voelt dat je vastgelopen bent. Dat je het leven even ervaart als dor, grijs, moeizaam, stug of donker. Dan ben je niet de enige!

Of soms blijf je in je creativiteit, je (levens) werk, je relaties of missie op een bepaald niveau hangen en voel je een verlangen om er dieper contact mee te maken en je creatieve stroom te vergroten en meer te kunnen belichamen. Dan ben je niet de enige!

Ik zie je, ik hoor je en ik voel je. In een traject met mij, loop ik een tijdje met je mee. Ik spiegel je, ik steun je en ik reik je van alles aan om te komen waar jij het diepst naar verlangt. 

Jij en jouw verlangen staan centraal… waar jij naar verlangt is precies wat de wereld nodig heeft.

Over (Vrouwelijk) Lichaamsgerichte coaching | Individueel en groep

Al ruim 20 jaar werk en studeer ik in het domein van de therapie, traumaverwerking, systemisch werk en coaching. Een tweede carriere na mijn masters in Theaterwetenschappen, want daarnaast ben ik dramaturg en heb ik veel liefde voor de kunsten en de verhalen die hierin tot expressie worden gebracht. 

Sinds de laatste 8 jaar heb ik mij specifieker willen toeleggen op het laten stromen van creativiteit en het ervaren van je creatiekracht, de diepere energie en wijsheid van de vrouw, het vrijmaken van je unieke geluid en het volledig leven van je (ziels)missie. Mijn fascinatie hierin voor mezelf, de mensheid, mijn klanten en het leven in ruimere zin, zal nooit stoppen.. 

‘The future is female’ en het is belangrijk dat we ons in onze nieuwe stappen gesteund en geïnspireerd voelen en verbonden met elkaar. De hele vrouwelijke energie is een enorme bewustzijns- en ontwikkelingssprong aan het maken! Ik weet dat het belangrijk is dat vrouwen nu gaan opstaan vanuit hun volledige vrouwelijke aspect met al haar kwaliteiten en dat ze weet hoe ze zich op een vruchtbare manier wil verhouden tot het mannelijke. De wereld vraagt erom dat ze haar unieke geluid deelt. Weet wie je bent en wat jij wilt delen met de wereld!

Ik houd me graag bezig met het inspireren en ondersteunen van vrouwen die (nog) meer vanuit hun creatieve flow willen leven. Vrouwen die meer inzicht willen krijgen in wie ze zijn en welke plek ze willen innemen. 


Nieuw Vrouwelijk Leiderschap

Martine Nauta

Hoge Rijndijk 28
2313 KJ Leiden

Nieuw Vrouwelijk Leiderschap - Martine Nauta