Doorstart groep Biodanza
MA 07 september | 20.00-21.30 uur | Oegstgeest

07 september 2020 t/m 12 juli 2021 | Elke maandagavond met uitzondering van de vakanties. Inloop vanaf 19.45 uur.
10,00 | Een proefles is € 10. Een introductiekaart (drie lessen) is € 25. Een kaart( 10 lessen) is € 110


Op 7 september 2020 begint deze Biodanzagroep weer na de zomerperiode. De groep is in januari 2020 van start gegaan en danst tijdens de zomer in parken in Leiden. Nieuwe dansers zijn van harte welkom: zowel geinteresseerden die weinig of geen ervaring hebben met Biodanza, als ervaren dansers. We dansen wekelijks op de maandagavond in het Cultuurhuis De Paulus in Oegstgeest. 

Door Biodanza ontwikkel je meer vitaliteit, gezondheid, levensplezier, affectief vermogen en creativiteit. Het brengt je meer in contact met je eigen kern. Biodanza stimuleert jouw potentie. En het is vooral erg leuk en fijn om te doen! De herkomst van Biodanza ligt in Zuid-Amerika. De positieve effecten van deze methode zijn wetenschappelijk bewezen. 

In de wekelijkse groep krijg je voor elke oefening een bepaalde opdracht. Je danst op allerlei soorten muziek. Er zijn geen vaste danspasjes. De ene dans doe je alleen, een volgende met z’n tweeën of met de hele groep. Afwisselend actief en rustig. Soms makkelijk, soms uitdagend, maar iedereen kan het en altijd op jouw eigen manier. Tijdens het dansen praat je niet met elkaar. Dit is om meer in de beleving te komen en dichter bij je gevoel. 

In verband met Corona dansen we op enige afstand van elkaar. Hiervoor biedt de grote zaal van De Paulus ruime mogelijkheid. Ook zetten we de deuren naar buiten open voor frisse lucht. 

De groep staat open voor iedereen en voor alle leeftijden. Je bent van harte welkom voor een proefles. 

Warme groet, Leonoor Pronk

Informatie + Aanmelden » Leonoor Pronk, Lichaamsgerichte psychotherapie en Biodanza | Leonoor Pronk

www.biodanzametleonoor.nl
Bekijk Facebook event

Cultuurhuis De Paulus
Warmonderweg 2
2341 KV Oegstgeest

Leonoor Pronk
0715136750/0648921803
info AT leonoorpronk DOT nl

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!