31jul 2022
Paint your Inner Queen

Marike van IJssel
Foulain, Frankrijk

Ontketen je bezielde creatieve kracht en schilder het portret van jouw innerlijke koningin. Een week op het prachtige Centre Lothlorien in de Haute-Marne in Frankrijk.

Deze tijd vraagt meer dan ooit om onze eigen unieke zelfexpressie en souvereiniteit. Om op reis te durven zonder een bepaald eindpunt voor ogen dat aan allerlei voorwaarden hoeft te voldoen. Om het nu te omarmen en het proces te vertrouwen, zodat je je overgeeft aan je creatieve kracht en erop vertrouwt dat iets groters je vasthoudt.

Het activeren van je creatieve vrijheid en bezieling is voor iedereen toegankelijk, ook voor diegenen die vroeger op school hebben gehoord dat ze niet konden tekenen of schilderen.

Door middel van de 13 fasen van het Intentional Creativity proces, waarbij ik gebruik maak van allerlei vormen van expressie, meditatie, beweging en stilte, kom je in contact met jouw muse, en ga je op vrij en creatief avontuur met haar.

Ik nodig je uit om deze stap te zetten om je te initiëren als Sacred Creative Queen.

 

Deze cursus vindt plaats op Centre Lothlorien, een kleinschalig internationaal cursuscentrum in de Haute Marne in Frankrijk. Gelegen in een groot dal met bos, meren en moestuinen. Een krachtplek waar je kunt genieten van je vakantie, cursussen kunt volgen, kennis kunt maken met andere denkbeelden en als vrijwilliger mee kunt werken. Een plek waar bijzondere ontmoetingen gewoon zijn.

Lothlorien is de naam van het Elfenwoud uit Tolkien’s ‘In de ban van de ring’. Het betekent ‘bloem van het Gouden Woud’: een plaats van rust, vrede en harmonie, waar reizigers welkom zijn, voor ontspanning en goede raad.

 

Mijn (vilt) creaties vind je op MERAKI-Intentional creativity | Facebook

De prijs van de cursus is €200,- exclusief materiaal kosten. De materiaal kosten kun je ter plekke aan mij betalen.

Informatie

31 jul 2022 t/m 06 aug 2022
00.00 - 00.00
200 De prijs van de cursus is €200,- exclusief materiaal kosten. De materiaal kosten kun je ter plekke a

Waar?

Centre Lothlorien
Domaine de Moiron
52800 Foulain, Frankrijk

Paint your Inner Queen