Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13apr 2023
Verdriet en werken met klei met Jolanda Muurman en Hanneke Maarse


Leiden

We nodigen je uit om met klei te komen werken. Wist je dat je met je handen veel kunt doen in het verwerken van je verdriet? Werken met klei is een manier om tot jezelf te komen en te ont-moeten.

Door bezig te zijn met klei, kun je je emoties laten opnemen door de klei en laat je je leiden door je gevoel in wat je aan het maken bent. Dat is wat we in de workshop gaan doen. Na afloop heb je iets moois als aandenken aan jezelf en aan waar je verdriet over gaat. Het voorwerp kan worden gebakken of je kunt besluiten het voorwerp in de stroom van water mee te laten gaan, zodat je symbolisch je verdriet laat oplossen in de oneindigheid van het water.

Wat gaan we doen?

We staan eerst stil bij waar je verdriet over gaat, daarvoor maken we gebruik van de tranenhuisjes. Dan gaan we werken met klei en je kunt zelf zien of je iets met de hand wilt boetseren of dat je wellicht iets wilt draaien op de pottenbakkersschijf. Draaien kan je helpen uit je hoofd e komen en in je lijf, omdat je echt nergens anders mee bezig kunt zijn. Met je handen werken is sowieso heilzaam.

Fijn je te mogen ontmoeten bij onze workshop!

Informatie

13 apr 2023
14.30 - 17.00
25 euro
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Noachstraat 2

Leiden

Contact

  • jdmuurman AT yahoo DOT com
Verdriet en werken met klei  met Jolanda Muurman en Hanneke Maarse