Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08nov 2022
Volle Maan Ceremony for the Earth Sinai22

IJsselstroom

Een ceremoniële viering die verbonden is met het project Sinai22 (www.sinai22.com) van Ton van der Kroon en Anne Wisley als 'wake' voor de klimaatconferentie die in deze periode gehouden wordt.  

Een samenkomst die verbonden is met het project Sinai22 (www.sinai22.com) van Ton van der Kroon en Anne Wisley als 'wake' voor de klimaatconferentie die in deze periode gehouden wordt.

Naast de wereldleiders en andere activisten, komen tijdens de Volle Maan van 8 november 1000 vrouwen uit de hele wereld samen op de berg Sinai om te mediteren, te dansen en zingen ‘to hold space’ voor de Aarde. Zij komen samen, samen met de mannen die hen ondersteunen, in het verlangen een weg te vinden uit de donkere tijden waarin we ons als mensheid bevinden. Om veranderingen te creëren die in samenspel zijn met onze Aarde, in eerbied voor het leven en die uitgaan van inclusiviteit en het vieren van de verschillen. 

Om deze energie te ondersteunen komen op allerlei plekken buiten de Sinai mensen samen om zich te verbinden met het grotere veld, het collectieve bewustzijn te verhogen en innerlijke (vrouwelijke) wijsheid toe te voegen aan de klimaatconferentie. 

In Leiden creëren we samen in het licht van de Volle Maan, een ceremonie door meditatie, drum, zingen en een creatieve werkvormen. 

Om mee te nemen:
- een kaars voor jezelf om aan te steken
- als je een instrument hebt waar je graag op speelt tijdens het zingen in een cirkel, neem die ook mee

Inloop is vanaf 19.30u, we openen de cirkel om 19.45u. Graag even aanmelden zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Een vrijwillige bijdrage (richtbedrag 10 -15 euro) voor de locatie en koffie/thee wordt op prijs gesteld. Mocht dat een belemmering voor je zijn, neem dan even contact op, er zijn ook een aantal Karma-tickets

Wees welkom
Floor en Marike

marike@bewustleiden.nl

Informatie

08 nov 2022
19.30 - 22.00

Waar?

Huis van Mogelijkheden
Noachstraat 2
2324 LT

Volle Maan Ceremony for the Earth Sinai22