Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17apr 2023
Rituele Familie Opstelling met medicijnwiel of sjamanistisch helende trancereis (maandag,dinsdag,donderdag)

Familie-Opstellingen aan Zee
Katwijk a/d Rijn

Het eindresultaat is dat je het gevoel hebt in je leven weer vooruit te kunnen en niet meer in de war bent of het gevoel hebt te worden tegen gehouden.

Ben je door de Corona crisis (of door een andere oorzaak) tegen zaken in je leven aangelopen, waarvan het handig zou zijn de diepere achtergrond te onderzoeken, te doorgronden en te veranderen? Of wil je de diepere oorzaak weten van een lichamelijke klacht of ziekte en een positieve boost aan de genezing daarvan geven?

Een rituele opstelling met het medicijnwiel of een sjamanistische helende trancereis is daar een goede weg voor. Door een rituele opstelling of helende trancereis krijg je helderheid op zielsniveau. Daardoor ga je stappen nemen, die daarvoor onmogelijk leken. De uitwerking van een rituele opstelling  en helende trancereiskan heel lang in je voordeel werken. Daarom is één opstelling of trancereis vaak voor lange tijd genoeg om mee vooruit te kunnen. Om te weten wat een rituele opstelling of helende trancereis je kan brengen, kan je de reacties bekijken, die eerdere deelnemers aan een opstelling op onze website familieopstellingenaanzee hebben geschreven.

Informatie

17 apr 2023 | elke maandag, dinsdag en donderdag
10.00 - 12.00
85,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 2 deelnemers.

Waar?

Familie-Opstellingen aan Zee
Schutterswei 13
2223 TT Katwijk a/d Rijn

Rituele Familie Opstelling met medicijnwiel of sjamanistisch helende trancereis  (maandag,dinsdag,donderdag)