Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11mei 2023
Healing Hive- praktische cursus ter versterking van je (zelf) helende krachten

Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Leiden

We zijn zo geïndoctrineerd om ‘erover na te denken’ voordat we handelen dat we niet beter weten. Wat zou er gebeuren als je je op gegeven moment niet eens meer bewust hoeft te voelen, maar gewoon ‘weet’ wat je moet doen? Dat leer je hier.

Hoeveel theorie je ook hebt geleerd, als je het niet toepast, zal je leven precies doorgaan zoals het altijd is geweest, ongeacht al die theoretische kennis. Het is belangrijk dat je de theorie in de praktijk brengt.

Daarvoor heb ik deze cursus ontwikkeld om je te helpen je zelfhelende vaardigheden te ontwikkelen. En als een soort tweede natuur te gebruiken.

De cursus duurt 10 weken waarin we 5x live bij elkaar komen (om de twee weken op woensdag). Voor de tussenliggende weken ontvang je huiswerk (optioneel). Elke bijeenkomst is er veel aandacht en tijd voor het praktische gedeelde: met en op elkaar oefenen. Dit is de ideale manier om ervaring en zelfvertrouwen op te bouwen en buiten de cursus om je kennis toe te passen.

De cursus heeft 2 focus punten: Aan de ene kant leer je jezelf op een diepere manier kennen. Op deze manier versnel je je eigen ontwikkeling en verhoog je je bewustzijn.

Aan de andere kant leer je verschillende benaderingen en methodieken van (zelf)heling kennen, waar je  ok mee gaat oefenen. Zo kun je ze onderling vergelijken en kiezen, wat het beste bij je past.

Je maakt kennis met het quantumveld, werken met helende energie, EFT, Jin Shin Jutsu, Reconnective Healing en mediumschap.

Data van de live bijeenkomsten:

11 en 25 mei

8 en 22 juni

6 juli

Ontdek hoeveel er mogelijk is- ontdek je eigen power - verhoog je bewustzijn moeiteloos en met plezier!

Je bent van harte welkom.

Informatie

11 mei 2023 t/m 06 jul 2023 | 5 x om de week op donderdag avond op 11 en 25 mei, 8 en 22 juni en 6 juli
19.30 - 21.00
250,00 inbegrepen zijn ook huiswerkopdrachten in de tussenweken waar we elkaar niet ontmoeten, zodat je lek
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

Leidse Lente
Haagweg 4
2311 AA Leiden

Healing Hive- praktische cursus ter versterking van je (zelf) helende krachten