Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30aug 2023
Hooggevoeligheid als superkracht

Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Leiden

Als ik vertel over ‘hooggevoeligheid’ krijg ik de meest uiteenlopende reacties. Dit varieert van “Heb ik nog nooit van gehoord“, tot “Je kunt maar beter maar niet zo gevoelig zijn, anders ga je ten onder!” Vanavond hoor je hoe het echt zit.

ADHD, HSP,  het wemelt tegenwoordig van afkortingen die staan voor relatief nieuwe ‘aandoeningen’ op het gebied van persoonlijk aanleg en gezondheid. Een gesteldheid die momenteel nog minder bekend lijkt is ‘hooggevoeligheid’ of HSP.

‘Hooggevoelig’. Deze term lokt verschillende meningen en opinies uit. Reacties als ‘Heb ik nog nooit van gehoord’ komen voor, tot ‘In het leven moet je niet zo gevoelig zijn, anders gaat onder!’. Zeldener is de vraag ‘Is dit te genezen?’ Tijd voor opheldering m.b.t. hooggevoeligheid.

De workshop ‘(Hoog) Sensitiviteit als superkracht‘ stipt niet alleen feiten over (hoog)sensitiviteit aan maar bied ook de mogelijkheid om zelf aan de slag gaan. Wil je uitvinden of je hooggevoelig bent, of een ‘sensatiezoeker’? Of allebei? En wat betekent dat voor jou en je omgeving? Verder is er tijd om met specifieke aspecten van hooggevoeligheid te oefenen.

  • Heb je zin om in een informele en natuurlijke sfeer gelijkgestemden te ontmoeten?
  • Ervaringen uit te wisselen?
  • Informatie te delen?
  • En misschien zelfs nieuwe vrienden te maken?

 

Ook dat kan bij deze interactieve workshop!

Informatie

30 aug 2023 | adres bij aanmelding
19.30 - 21.30
15,00 inclusief thee/koffie en iets lekkers

Waar?

Leidse Lente
Haagweg 4
2311 AA Leiden

Hooggevoeligheid als superkracht