Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23sep 2023
Creatieve “Balans” retreat


Leiden

Weet je welkom op 2-daagse Creatieve “Balans” retreat op 23 en 24 september in Leiden. De 13 fasen van het Intentional Creativity proces zijn een bezielde vorm om laagje voor laagje op het doek te laten ontstaan wat zichtbaar wil worden.

De herfst-equinox is een van de twee keer per jaar dat de dagen en nachten even lang zijn. Het licht en het donker zijn volledig in balans.


Met de herfst begint het naar binnen keren. Terug in jezelf.  Waar we afscheid nemen van de zomer, vieren we laatste oogst van wat de zomer ons heeft gebracht. En maken ons klaar om los te laten wat we niet meer nodig hebben. Zoals de bladeren van de bomen vallen, kunnen wij ook los laten wat ons niet langer dient om zo ruimte te maken voor nieuwe groei.

Het symbool voor deze tijd is de dubbele spiraal, het symbool van balans.
Van de in- en de uit-ademing, van de delicate wisselwerking tussen “zo binnen, zo buiten”, van het mannelijke en het vrouwelijke, van loslaten en vieren, van het goddelijke en het menselijke, van het licht en het donker.

Waar heb jij behoefte aan balans?


Deze mijmeringen zijn de basis voor de 2-daagse Creatieve “Balans” retreat op 23 en 24 september in Leiden. De 13 fasen van het Intentional Creativity proces zijn een bezielde vorm om laagje voor laagje op het doek te laten ontstaan wat zichtbaar wil worden.

Een waar avontuur dat ik aanvul met diverse andere vormen van expressie en meditatie.

Informatie

23 sep 2023 t/m 24 sep 2023
09.30 - 17.30
225
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Huis van Mogelijkheden
Noachstraat 2
Leiden

Contact

  • marikevanijssel AT gmail DOT com
Creatieve “Balans” retreat