Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28nov 2023
Rituele Familie Opstelling met medicijnwiel of sjamanistisch helende trancereis (maandag,dinsdag,donderdag)

Familie-Opstellingen aan Zee
Katwijk a/d Rijn

Het eindresultaat is dat je het gevoel hebt in je leven weer vooruit te kunnen. Je bent niet meer in de war en hebt niet meer het gevoel te worden tegen gehouden.

Loop je tegen zaken in je leven aan, waarvan het handig zou zijn de diepere achtergrond te onderzoeken, te doorgronden en te veranderen? Of wil je de diepere oorzaak weten van een lichamelijke klacht of ziekte en een positieve boost aan de genezing daarvan geven?

Een rituele sjamanistische opstelling met het medicijnwiel of sjamanistisch helende trancereis is daar een goede weg in. Door een rituele opstelling of helende trancereis krijg je helderheid op zielsniveau. Daardoor ga je stappen nemen, die daarvoor onmogelijk leken. De uitwerking van een rituele opstelling of helende trancereis kan heel lang doorwerken. Daarom is één opstelling of reis vaak voor lange tijd genoeg om mee vooruit te kunnen. Om te weten wat een rituele opstelling of helende trancereis je kan brengen, kan je de referenties bekijken, die eerdere deelnemers aan een opstelling of reis op onze website hebben geschreven.

Informatie

28 nov 2023 | elke maandag, dinsdag en donderdag
10.00 - 12.00
89,50 Met twee deelnemers zijn de kosten 179,--
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 2 deelnemers.

Waar?

Familie-Opstellingen aan Zee
Schutterswei 13
2223 TT Katwijk a/d Rijn

Rituele Familie Opstelling met medicijnwiel of sjamanistisch helende trancereis  (maandag,dinsdag,donderdag)