15mrt 2024
!! Intensiefcursus!! Waarnemingstraining 'Zien zonder Ogen'

Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Burgerveen

Anders leren waarnemen. Het Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest. Dit is een intensieftraining van 3 dagen waardoor je je eigen grenzen nog meer kunt verleggen.

Dit is een intensiefcursus van de Waarnemingstraining 'zien zonder ogen'. 

We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten? Ervaar het in deze holistische training voor hersenen en geest.

  • Leer zonder ogen zien & versterk je intuïtie!
  • Je kunt zoveel meer dan je denkt en weet.
  • Ontdek je mogelijkheden!

Wat is zien zonder ogen?

Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest die visuele waarneming (zien) zonder ogen mogelijk maakt

Hoe werkt het?

We weten, dat we veel meer kunnen dan dat wat we op school leren en waar we als mens gebruik van maken. Wat als je dit verborgen potentieel bewust zou kunnen aanspreken en inzetten?

Dat doe je bij ‘zien zonder ogen’. Je activeert een zintuig dat al eeuwen bekend is maar in de vergetelheid is gedrukt door bijvoorbeeld ‘de wetenschap’.

Dit resulteert in een verruiming van het eigen bewustzijn en innerlijke beleving, wat een versterking van de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel enorm bevordert. Ook helpt deze training om je bewust te worden van innerlijke blokkades en onbewuste indrukken en deze zo op te kunnen lossen. Op deze manier kunnen persoonlijk succes en innerlijke vrijheid veel gemakkelijker worden bereikt en zichtbaar gemaakt in het dagelijks leven.

Informatie

15 mrt 2024 t/m 17 mrt 2024 | Burgerveen
10.00 - 13.00
350,00 Inclusief thee/koffie
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Rozen en Radijs
Aalsmeerderweg 938
2154 ME Burgerveen

!! Intensiefcursus!! Waarnemingstraining 'Zien zonder Ogen'