20apr 2024
Poly Daten: Sprakeloos

De Ont-Moeting
Leiden

Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos: daten voor poly of ethisch non-monogamie beoefenaars.

De lente komt eraan! Tijd om elkaar weer te ontmoeten, om meer tijd met nieuwe mensen door te brengen en jezelf uit je winterslaap te trekken.

Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos.

Wat gaan we doen? Daten! Sprakeloos is een begeleide middag waarop je gelijkgestemden en nieuwe connecties kunt ontmoeten. Net als in een speeddate (of eigenlijk: slow date), zul je steeds weer een ander tegenover je hebben. Echter, deze date middag is net even anders. Want er wordt alleen gesproken door de begeleiding. Hoe ontmoet je elkaar dan? Met je ogen. Met je glimlach. Met je handen. Met bewegingen. Met je energie. Geen zorgen, wij nemen de leiding en doen suggesties voor iedere ontmoeting. Kom je ook spelen?

Dit evenement is bedoeld voor mensen van 20 - 45 jaar die polyamorie of een andere vorm van ethische non-monogamie beoefenen. Omdat er heel veel variatie is in op wie mensen wel of niet vallen, houden we op deze middag weinig rekening met m/v/x. Dat betekent dat je ook 1-op-1 ontmoetingen zal hebben met iemand van een geslacht waar je voorkeur niet naar uit gaat. De oefeningen / suggesties zullen er hopelijk voor zorgen dat je ook dan een leuke ontmoeting kan hebben.

Informatie

20 apr 2024
16.00 - 18.00
18,00 Tickets via https://hipsy.nl/event/41073-poly-daten-sprakeloos
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

De Plek Leiden
Kanaalpark 157
2321JW Leiden

Contact

Poly Daten: Sprakeloos