09mrt 2024
Poly Spellenmiddag

De Ont-Moeting
Leiden

Op zaterdag 9 maart is er een spelletjesmiddag voor ENM-ers in Leiden! Het doel van de middag is ontmoeten en van gedachten wisselen over polyamorie / ethische non-monogamie, onder het genot van een spelletje.

Op zaterdag 9 maart is er een spelletjesmiddag voor ENM'ers in Leiden! Het doel van de middag is ontmoeten en van gedachten wisselen over polyamorie / ENM, onder het genot van een spelletje. Deze middag heeft geen programma. Er zullen spelletjes klaarstaan maar voel je vooral ook vrij om je eigen favorieten mee te nemen! Of om de spelletjes links te laten liggen en gewoon een bakkie te komen drinken en te kletsen.

Voor wie?
Heb of wil je een polyamoreuze relatie, of houd je je bezig met open relating, vrije liefde en/of consensuele non-monogamie? Lijkt het je leuk om op een ongedwongen manier kennis te maken met anderen die daar ook zo in staan? Dan ben je welkom om mee te spelen.

Praktische informatie:

Locatie: 'zakelijke' woonkamer in Leiden (niet bij iemand thuis). Precieze locatie ontvang je na aanmelding. Parkeren kan (beperkt) voor de deur. Met OV is makkelijker: 5 minuten lopen vanaf Leiden Lammenschans. Je fiets kan in de (onbewaakte) fietsenstalling.
Datum en tijd: zaterdag 9 maart, 14-17u
Investering: de middag is gratis.
Meenemen: je favo spel, lekker eten/drinken om te delen (koffie en thee is aanwezig, alcohol is niet welkom)

Aanmelden en meer informatie:
Mail naar deontmoetingleiden@gmail.com

Informatie

09 mrt 2024 | om 17u is het echt af ;)
14.00 - 17.00
0,00 dit event is gratis

Waar?

Leiden

Leiden

Contact

Poly Spellenmiddag