Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26mei 2024
Poly Wandeling

De Ont-Moeting
Leiden

Op zondag 26 mei is er een poly wandeling in Leiden! Het doel van de wandeling is ontmoeten en van gedachten wisselen op een losse en dynamische manier. Het is een rondje van ongeveer anderhalf uur.

Op zondag 26 mei is er een poly wandeling in Leiden! Het doel van de wandeling is ontmoeten en van gedachten wisselen op een losse en dynamische manier. Het is een rondje van ongeveer anderhalf uur, waarna er nog ruimte is om (op eigen kosten) koffie of thee te drinken bij een fijn theehuis.Voor wie?
Heb of wil je een polyamoreuze relatie, of houd je je in je relatie bezig met open relating, vrije liefde en/of consensuele non-monogamie? Lijkt het je leuk om al wandelend kennis te maken met anderen die daar ook zo in staan? Dan ben je welkom om mee te wandelen.Praktische informatie
Locatie: Leiden. Precieze locatie ontvang je na aanmelding. Parkeren kan (beperkt) voor de deur. Met OV is makkelijker: 5 minuten lopen vanaf Leiden Lammenschans. Fiets kan in de (onbewaakte) fietsenstalling.
Datum en tijd: zondag 26 mei, 11u
Investering: de wandeling is gratis. Eventuele thee of koffie achteraf zijn voor eigen rekening.Aanmelden en meer informatie
Mail naar deontmoetingleidengmail

Informatie

26 mei 2024
11.00 - 13.00
0,00 dit event is gratis

Waar?

Leiden

Leiden

Contact

Poly Wandeling