Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03jul 2024
Elke woensdagavond biodanza in Leiden

Biodanza met Leonoor
Leiden

Houd je van dansen? En wil je meer verbinding voelen met jezelf en anderen? Meer plezier ervaren, je fitter voelen en genieten in het moment? Meer balans en ontspanning in je leven? Wil je jezelf verder persoonlijk ontwikkelen? Kom dan naar biodanza!

Biodanza staat voor 'de dans van het leven'. Het is een vorm van dansen waarbij het gaat om verbinding, plezier, vitaliteit, ontspanning, expressie, gevoel, ervaren en genieten in het hier en nu. Tegelijkertijd is biodanza een prachtig systeem van persoonlijke ontwikkeling en groei. Al doende vinden na verloop van tijd veranderingen plaats in de manier waarop je in het leven staat en hoe je je voelt!

Biodanza kent geen vaste danspasjes, voor elke dansoefening krijg je wel een bepaalde opdracht. Je danst deze vervolgens op jouw unieke manier, vanuit je eigen impulsen, en in afstemming met de andere dansers. De ene dansoefening doe je alleen, een volgende met zijn tweeën of meer, of zelfs met de hele groep. In het begin van de les dansen we lekker vitaal / actief en met expressie naar buiten, in het tweede deel is er meer rust en vertraging, en gaan we weer met onze aandacht naar binnen. 

Zelf ben ik erg enthousiast over biodanza, het heeft mij zoveel gebracht en ik zie wat het anderen brengt! Zo geweldig dat iedere danser meer tot expressie komt en echt van binnen uit gaat stralen!

Wil je eens ervaren of biodanza iets voor jou is? Je bent van harte welkom om te komen proefdansen, drie keer voor € 35. Vervolgens kan je beslissen of je in deze groep wil stappen. 

 

 

Informatie

03 jul 2024
20.00 - 21.45
€ 35 voor drie proeflessen

Waar?

Huis van de Buurt Morschwijck
Topaaslaan 19
2332 JC Leiden

Contact

Elke woensdagavond biodanza in Leiden