20jul 2024
Schilderspelgrimstocht door de vijf poorten van rouw

IJsselstroom
Odoorn, Drente

Verdriet en rouw horen bij het leven, ze zijn de achterkant van liefde. We hebben liefde nodig om vol te kunnen leven en tegelijk zullen we alles waar we van houden verliezen op een bepaald moment van ons leven.

Hoe neem je de tijd voor je verdriet, voor je rouw, voor je hartezeer. voor je tranen. Ons grote verdriet krijgt meestal wel aandacht, althans een tijdje, maar veel ander verdriet stoppen we vaak weg. Terwijl het juist met verdriet en rouw ook zo belangrijk is om er goed voor te zorgen.

Ik nodig je uit om mee op schilderspelgrimstocht te gaan in het Land van de vijf poorten van rouw.  De 13 fasen van het Intentional Creativity proces zijn een bezielde vorm om laagje voor laagje op het doek te laten ontstaan wat zichtbaar wil worden. In dit proces wordt het schilderen ondersteunt door diverse andere vormen van expressie en stilte. Zo kom je op vrij en ongedwongen wijze in contact met de diepere laag van rouw en de liefde die hand in hand gaan. En verschijnt er op je doek een hulpbron die met je mee zal reizen.

Het activeren van je creatieve vrijheid en bezieling is voor iedereen toegangelijk, ook voor diegenen die vroeger op school hebben gehoord dat ze niet konden tekenen of schilderen. Er is dus geen ervaring nodig, alleen een verlangen. 

Deze retraite 

 

Informatie

20 jul 2024 t/m 27 jul 2024
16.00 - 10.00
€ 645 Dit is het bedrag voor een hele week Vakantie Anders waar deze schilderspelgrimstocht deel van is.

Waar?

Vakantie Anders

Odoorn, Drente

Contact

Schilderspelgrimstocht door de vijf poorten van rouw