Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Geluk en hooggevoeligheid: de invloed van voeding en beweging.
WO 15 januari | 19.30-21.00 uur | Oegstgeest

Op aanmelding, inloop vanaf 19.00 uur
35,00 | inclusief thee, iets lekkers en een Weleda goodie bag!


In een informatieavond bundelen diëtiste Margot Bogaards en coach dr. Anke Weber Smit de krachten om de relatie tussen hooggevoeligheid, geluk, voeding en beweging te verklaren. Ze leggen uit hoe voeding en beweging je geluksgevoel biochemisch kunnen bepalen en geven tips hoe je zelf je stemming positief kunt beïnvloeden.

Gevoel voor beweging

Anke Weber Smit, bekend van het boek Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit, is hooggevoeligheidsdeskundige en geeft veel voorlichting over dit onderwerp. Daarnaast coacht zij mensen die in hun kracht willen komen. Zij zal vertellen over de kwaliteiten en uitdagingen van hooggevoeligheid. Aan bod komen onder andere het verband tussen geluk, hooggevoeligheid en beweging. Ze legt uit waarom hooggevoelige personen baat hebben bij bewuste beweging en geeft praktische tips hoe je dit kunt aanpakken.

Eet je happy

Margot Bogaards ziet als diëtist veel mensen met darmklachten in combinatie met een sombere stemming. Vaak geeft het aanpassen van de kwaliteit van de voeding al veel verlichting. In de lezing gaat Margot in op de relatie tussen hersenen en darmen, en in het bijzonder de rol van serotonine. Verder legt zij uit welke voedingsmiddelen klachten kunnen geven en hoe je dit kunt oplossen.

Het wordt een gevarieerde, informatieve en praktische avond!

Neem een vriend(in) mee en ontvang €2.50 korting p.p.!

Informatie + Aanmelden » Anke Weber Smit Coaching en Ontwikkeling in samenwerking met Dietiste Margot Bogaards | Anke Weber Smit

ankewebersmit.com
Bekijk Facebook event

Weleda City Spa
De Kempenaerstraat 24
Oegstgeest

Anke Weber Smit
06 53667256/06 53667256
info AT ankewebersmit DOT com

Meer agenda van CoCreate

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!