Inspirator/Coördinator

Marike van IJssel                         

Sinds 2008 ben ik bezig met het verbinden en inspireren van mensen en ondernemers in Leiden en omstreken. Met het Kracht & Inspiratie Festival dat in Leiden, Voorhout en Rijswijk plaats heeft gevonden, met de Open Coffee Leiden en met de Geluksroute.

Marike van IJssel

Mijn verlangen is dat steeds meer mensen de moed vinden om vanuit hun hart vorm te geven aan hun leven, en zich te laten zien in al hun kracht en kwetsbaarheid. Daaraan gekoppeld vind ik het een geweldig avontuur om de mensen die dit pad aan het bewandelen zijn, zichtbaarheid te geven en een netwerk te bieden. 

Met Bewust Leiden krijg ik de kans om bewuste ondernemers en professionals zichtbaar te maken voor het grote publiek, via de website, de nieuwsbrief, social media en allerlei evenementen. En bovendien bieden de bijeenkomsten van het netwerk veel mogelijkheden voor de leden voor het vol inspiratie verder bouwen aan hun bedrijf of praktijk. Daarnaast ontstaan door kruisbestuivingen allerlei mooie nieuwe kansen tot samenwerking. 

De mensen die zich graag beter willen voelen en met meer plezier en voldoening willen leven vinden bij Bewust Leiden en omstreken kundige en ervaren ondernemers en professionals op het gebied van duurzaamheid, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn!

Een win-win situatie is dat dus. En win-win, of, liever, gun-gun, zijn motto's die erg goed bij mij passen en bij de missie van Bewust Leiden.

Ontmoeten. Ontwikkelen. Inspireren. Samenwerken.                          


 

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!