Itchi-Go Praktijk voor Japanse Acupunctuur | Leiden

Itchi-Go Praktijk voor Japanse Acupunctuur - John Jaarsveld

John's mottto: ‘mijn passie is om mensen te helpen zelf beter te worden, het liefst zonder medicijnen of ‘alternatieve’ middeltjes’.

In De Lindewei terecht bij John Jaarsveld, een ervaren acupuncturist. Hij is gespecialiseerd in de Japanse stijl van acupunctuur: dunne naaldjes en veel nadruk op palpatie (deskundige betasting met de hand voor geneeskundig onderzoek). Kenmerkend is een no-nonsense behandeling met aandacht voor de gehele mens. Deze Japanse stijl is afkomstig van Kiiko Matsumoto. In de Traditionele Geneeswijzen wordt altijd gekeken naar de het acute gedeelte van de klacht én naar de grondoorzaak, voor een zo effectief mogelijke behandeling.John is eveneens gespecialiseerd in kinderacupunctuur.

Japanse Acupunctuur - Achtergrond

Dokters van het oude China hebben reeds duizenden jaren kruiden, acupunctuur, massage, dieet en gezondheidsoefeningen gebruikt om ziekte te genezen en de gezondheid te verbeteren. Zij haalden hun inspiratie uit de natuur, die zij met grote nauwkeurigheid observeerden, en uit de de klassieke boeken: de Huang Di Nei Jing en de Nan Jing. De leer van deze imposante verzameling ervaringskennis wordt nog steeds actief beoefend en onderwezen in de ziekenhuizen en universiteiten in Azië, en wordt tegenwoordig ook steeds meer in het Westen op waarde geschat.

Praktijk Itchi-Go is aangesloten bij beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijzen Zhong en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese Geneeswijzen Yi, waardoor veel verzekeringen (een deel van) de behandeling vergoeden.Ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ.

  • Mobiel: 0643139217

Over De Lindewei: tempel, praktijk, yoga | Leiden

De Lindewei is een Tempel, een Praktijk en een plek voor Yoga. Onze Tempel van Universeel Bewustzijn biedt devotionele bijeenkomsten: mystiek, bewustzijnsgroei, spiritualiteit, yoga, muziek en zingeving.

Onze Praktijk verzorgt lichaam en geest: Reading & Healing, Acupunctuur (John Jaarsveld). Aan De Lindewei zijn meerdere docenten en therapeuten verbonden, die elk hun karakter geven aan deze serene plek, die voor de meesten voelt als er een van thuiskomen: hier kan ik echt mezelf zijn.

Initiatiefnemer en eigenaar van De Lindewei is Dhyan Singh - Tjebbe Westendorp een ervaren psycholoog, healer, yogadocent en muzikant. Je kan bij hem terecht voor individuele Psychologische hulp en Reading & Healing Consulten,  Kundalini Yoga,  Meditatieve concerten met santoor, klankschaal en gongbaden. Ook voor ruimtegebruik en algemene vragen over De Lindewei m


Professionals in de categorie Acupunctuur

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!