Praktijk Organ Balance | Leiden

Praktijk Organ Balance is een praktijk gevestigd in Leiden, dichtbij treinstation de Vink. Binnen deze praktijk kunt u terecht voor Shiatsu Therapie en worden massages ingezet zoals weergegeven onder Behandelingen. Alle massagebehandelingen met uitzondering van de ontspanningsmassage vormen een onderdeel van Shiatsu Therapie. Tijdens een intake wordt besproken bij welke massagebehandeling u het meeste baat kunt hebben. De behandelingen helpen bij veel klachten, zoals onder andere burn-out, vermoeidheid, hoofdpijn en rugpijn. De meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende zorgverzekering een vergoeding voor Shiatsu Therapie. Ontspanningsmassage wordt niet vergoed.

 

Over TeunAgren | Leiden

In 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Chinese geneeskunde door cursussen lichaamswerk van Healing Tao Nederland. In eerste instantie was mijn doel om me verder te specialiseren als Beeldend therapeut nadat ik de 4-jarige opleiding hiervoor had afgerond. Gedurende een jaar werkte ik als Beeldend therapeut in Zweden en na terugkomst in Nederland ben ik mensen met een auditieve beperking gaan begeleiden. Dankzij een bezoek aan Tao Garden Thailand van Mantak Chia kwam ik vervolgens in aanraking met de massagevorm Chi Nei Tsang. Ik besloot mij hierin verder te scholen en daarna de opleiding voor Shiatsu te volgen aan Qing-Bai in Amsterdam. Een rode draad in mijn ontwikkeling is het uitgangspunt dat klachten niet alleen vanuit de pathogenese bekeken kunnen worden (wat maakt een persoon ziek?) maar ook vanuit de salutogenese (wat houdt een mens gezond?). Iemand kan daadwerkelijk geholpen worden om gezond te blijven door de oorzaken van klachten in kaart te brengen en te behandelen. Mijn enthousiasme voor lichaamswerk op basis van de Chinese geneeskunde is bijzonder groot en heeft mij doen besluiten om te starten met een eigen praktijk onder de naam Organ Balance. U bent van harte welkom!


Foto 1 TeunAgren Foto 2 TeunAgren Klik om te vergroten

Organ Balance
TeunAgren


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!