Algemene voorwaarden

Onze voorwaarden

Toelating

Om de kwaliteit te waarborgen hebben we als leden onderling een richtlijn om nieuwe leden te verwelkomen. Deelname aan het netwerk staat in principe open voor bewuste ondernemers die willen netwerken. Nieuwe leden zorgen in principe voor een aanbeveling van één van de aangesloten leden en worden uitgenodigd op een netwerk bijeenkomst. Zij melden zich aan via het inschrijfformulier online. Vervolgens zal de coördinator van het netwerk de aanmelding bevestigen.

Wij vragen van aangesloten leden:

 • Je bent enthousiast over de visie en missie van Bewust Leiden en jouw activiteiten passen daarin.
 • Je hebt aantoonbare professionaliteit en vakbekwaamheid in jouw vakgebied.
 • Je hebt interesse om deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten of op een andere manier contact met de andere leden te onderhouden
 • Je bent gevestigd en/of actief in de regio waar Bewust Leiden actief is (naast Leiden ook Oegstgeest, Bollenstreek, Wassenaar, Voorschoten, Leiderdorp en Hazerswoude)
 • Lever je producten, dan worden deze duurzaam geproduceerd en dragen bij aan een duurzaam gebruik.

Abonnementen

 • Abonnementen zijn voor de duur van 1 jaar.
 • Na elk jaar wordt je abonnement automatisch verlengd met een jaar tenzij het abonnement tijdig wordt opgezegd.
 • De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Opzeggen van je abonnement kan per mail aan de beheerder of in het deelnemer gedeelte.
 • Je ontvangt eens per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
 • De betaal termijn voor de factuur is maximaal 15 dagen.
 • Bij het niet tijdig voldoen aan de betalingsverplichting wordt je abonnement tijdelijk op non-actief gezet.
 • Uitbreiding van je abonnement is altijd mogelijk. Het extra abonnement wordt op een nieuwe factuur in rekening gebracht..
 • Een reeds betaald abonnement wordt niet teruggestort.

Criteria voor agenda activiteiten

Vermeldingen van activiteiten dienen te voldoen aan de volgende criteria:

 • Bij alle lezingen, trainingen, workshops en andere activiteiten ligt de focus in ruime zin op bewustwording, duurzaamheid, veranderingsprocessen, ontwikkeling en/of gezondheid.
 • Voeding en catering komt bij voorkeur op basis van biologisch en duurzaam geproduceerde wijze tot stand. 
 • Je kunt alleen activiteiten vermelden welke door jou zelf gegeven of georganiseerd worden.
 • Mocht een aanmelding van een activiteit niet voldoen aan bovenstaande criteria, staat het de beheerder vrij om een activiteit niet toe te laten op, of te verwijderen van, de website. Dit geldt ook voor teksten op de persoonlijke pagina.  

 

Lees verder over onze tarieven 
Doe je mee? Schrijf je in!
Meer informatie? Neem contact op

Voor deelname gelden onderstaande criteria:

·         Je bent enthousiast over de visie en missie van Bewust Haarlem en jouw bedrijf past daarin.

·         Je hebt minimaal twee jaar werkervaring op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn, duurzaamheid en/of maatschappelijk ondernemen.

·         Je hebt aantoonbare professionaliteit en vakbekwaamheid in jouw vakgebied.

·         Je bent lid van een erkende relevante beroepsvereniging (indien aanwezig).

·         Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

·         Je bedrijf is gevestigd in de regio waar Bewust Haarlem actief is.

·         Lever je producten, dan dienen deze duurzaam geproduceerd te worden en bij te dragen aan een duurzaam gebruik.

·         Iedere aanmelding van een nieuw lid wordt beoordeeld door de coördinator van Netwerk Bewust Haarlem op grond van bovenstaande criteria.

·         Bij twijfel over toelating wordt er contact met je opgenomen  door onze toelatingscommissie.

·         Bedrijven die niet voldoen aan deze criteria, zoals starters, kunnen in aanmerking komen voor een aspirant-lidmaatschap. Voorwaarde is wel dat je de intentie hebt om binnen bepaalde tijd aan deze criteria te gaan voldoen.

·         Uitzonderingen door afwijkingen op deze criteria zijn ter beoordeling van de coördinator en/of de toelatingscommissie.

·         Het staat Bewust Haarlem vrij om een bedrijf niet toe te laten of te royeren als lid. 

 

In principe is deelname aan het netwerk alleen mogelijk door aanbeveling van één van onze leden en op uitnodiging van één van onze ambassadeurs.

We hanteren een maximum aantal bedrijven per beroepsgroep per woonkern. Het is aan de coördinator en de kwaliteitsgroep om de aantallen per beroepsgroep per woonkern vast te stellen.  

De regio waar Bewust Haarlem actief is wordt afgebakend door de volgende woonkernen: Halfweg, IJmuiden, Zandvoort, Hillegom en Hoofddorp.

 

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!