Lid worden?

Lid worden

Ben jij een bewuste ondernemer en wil je laten zien aan een groter publiek wat je doet? Dan is lid worden van Bewust Leiden iets voor jou. We werken met jaarlidmaatschappen. Als je lid wordt dan krijg je een eigen pagina met logo, foto en een link naar je eigen website in het overzicht met professionals en ondernemers. Tevens krijg je de mogelijkheid om een activiteit of evenement in de agenda te plaatsen. Deze agenda verspreiden we via de website, social media en een digitale nieuwsbrief. 

Wat maakt jou tot een bewuste ondernemer?

Bewust, gezond en duurzaam leven en ondernemen kan op vele manieren worden ingevuld. Wij zijn ervan overtuigd dat jij het beste weet waarom jij een bewuste ondernemer bent. Als je lid wordt willen we je daarom vragen zelf te vertellen hoe jij dit in de praktijk brengt. Dit geeft jouw publiek een nog helderder beeld van waarom ze bij jou moeten zijn.

Bekijk de tarieven of  https://www.bewustleiden.nl/ondernemersnetwerk/inschrijven

 

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!