Healing Arts therapeut | Leiden

De Healing Arts Therapie is gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van de cliënt.

Het menselijk lichaam is een informatieveld, waarin alle informatie van dit leven en alle voorgaande levens zijn opgeslagen. Onverwerkte trauma’s uit vorige levens of uit je kindertijd werken door in het nu en bepalen hoe je reageert op situaties. Deze informatie is opgeslagen in de cellen en in je DNA-structuur. 

Ons dagbewustzijn probeert oude pijn niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied weg te houden en op deze manier maar ten dele ons lichaam te bewonen, waardoor een deel van jou niet in je lichaam is.Dit zijn vaak onbewuste mechanismen, die kunnen leiden tot allerhande lichamelijke of psychische klachten.

IK werkt met de innerlijke informatie van de cliënt en geef een veilige bedding en helpt de cliënt om de nieuwe informatie, te vertrouwen en betekenis te geven.

Het voelen en doorleven van wat er in het lichaam gebeurt als de innerlijke informatie vrijkomt, is een essentieel onderdeel om oude blokkades blijvend op te lossen en hogere frequenties in het lichaam te integreren.

Om de nieuwe energie te kunnen leven is aarding en gronding van de hoge lichtenergie tot in de celstructuur, in iedere vezel van het lichaam, een wezenlijk onderdeel van de therapie.

Ik werk samen met de client om de overstap te maken van het driedimensionale naar het multidimensionale. 
In het Hier en Nu alle parallelle werkelijkheden weer samen te brengen in een gegrond en liefdevol bestaan.

Over Gerrie van Giezen | Leiden


Foto 3 Gerrie van Giezen Foto 3 Gerrie van Giezen Klik om te vergroten

Ziens-Wijze
Gerrie van Giezen

0647842367

Ziens-Wijze
Sloepenwal 8
2317 GX Leiden


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Acupunctuur Alexander Techniek Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!